Jump to content



Μπορεί κάποιος να ταξινομήσει τα Chipset για AMD??


stratakisggiioo

Recommended Posts

Παίδες, μεγάλο μπάχαλο τα Chipset των Motherboard στις μέρες μας. Ξέρει κανείς τις διαφορές και τα χαρακτηριστικά των Chipset με τα Southbridge τους ή κάποιο λινκ τέλος πάντων που να δίνει απαντήσεις γιατί πραγματικά χάθηκα... Thanks

Link to comment
Share on other sites

οπότε, αυτή τη στιγμή προτείνετε 790gx, sb750. και εγώ συμφωνώ από αυτά που έχω διαβάσει. όμως, σε ποιο χαμηλές τιμές κάπου στα 50 με 70€ τι έχετε να προτίνετε?? τι λένε τα nvidia 8200, 8300, amd 770, 790χ, 780 (σε όλες τις εκδόσεις του)??

Link to comment
Share on other sites

έχεις κάποια μοντέλα κατά νου, σε αυτή την τιμή να προτίνεις?? Με ενδιαφέρει βασικά το Gaming και ελαφρύ Overclocking τίποτα extreme. Επίσης,τι εξελήξεις περιμένουμε σε κανά δίμηνο από σήμερα??

Link to comment
Share on other sites

Aν Θες φτηνή και καλή θα έλεγα να πας στην παρακάτω!!! Υποστηρίζει και τον 9950be που πολλές φτηνές μητρικές δεν μπορούν να τον υποστηρίξουν ενώ είναι από τις νεότερες μητρικές της ASUS με το 780G!

ΑSUS M3A78-CM

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522659

Αλλη μια πολύ καλή είναι η

ASUS M3A78- PRO

στα 80€!

Link to comment
Share on other sites

απ΄ότι κατάλαβα λοιπόν, chipset amd 780 και πάνω. Όμως τα τσιπάκια 8200 της nvidia, είναι σε πολύ δελεαστικές τιμές και υποστηρίζουν και όλους τους επεξεργαστές. Τα έχει δοκιμάσει κανείς?? και αν ναι, τι λένε??

Αυτή για παραδειγμα κάνει 55€ και υποστηρίζει τα πάντα, αξίζει τα λεφτά της??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528425

Link to comment
Share on other sites

Βασικά είναι Office edition του 780G, όπου ουσιαστικά διαφέρει μόνο στην κάρτα γραφικών και τίποτα άλλο. Μεγάλο μπάχαλο πάντως τα chipset... δε θα μπορούσε να ήταν πιο απλά?? Anyway, ευχαριστώ σε όλους. Καταλήξαμε σε 780G chipset.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.