Jump to content



Ταχυτυτα internet


MpisKi

Recommended Posts

Καλησπερα απο εμενα....ηθελα να κανο μια ερωτηση...εχω συνδεση εωσ 24Mbps...το ξερω οτι δεν τα "πιανει" αλλα θελω να δω τιν ταχυτυτα που πιανει...μπορειτε να μου προτεινετε τροπους π να δω την ταχητητα...κανενα προγραμμα ι κατι τετοιο....

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Στο speedtest.com που μπικα μ εβγαλε να διαλεξο "πυραμιδα" διαλεξα αθηνα...αλλα ειμαι απο θεσσαλονικη...παιζει ρολο...και εχει σχεσι ι εταιρια που σου παρεχει το internet ?

Link to comment
Share on other sites

Το speedtest.net δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο.Έμενα οτι νάνε μου βγάζει.Δοκίμασε το ftp που σου είπε ο φίλος πιο πάνω η αν έχεις rapidshare (premium όμως), θα πας σίγουρα στο τέρμα τη γραμμή σου.Το speedtest πόσο σου έβγαλε? και πόσο συγχρονίζεις στο modem?

Link to comment
Share on other sites

Για να δεις το πόσο "πραγματικά" μπορείς να πιάσεις θα πρέπει να κατεβάσεις ένα αρχείο από έναν γρήγορο server με κάποιον download manager.

Διαφορετικά από κάποιον Browser δεν πρόκειται ποτέ σου να πιάσεις καλές ταχύτητες.

Υ.Γ. ο dellman σου πρότεινε το ftp.ntua.gr, μπες στο http://ftp.ntua.gr και κατέβασε ένα μεγάλο αρχείο με κάποιον download manager

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.