Jump to content

andreas7

Premium Members
  • Posts

    63
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About andreas7

  • Γενέθλια 11/08/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ναυπακτος
  • Επάγγελμα
    Φοιτητης

andreas7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. andreas7

    Ram ddr2

    Αν είναι έτσι θα κάνω μια δοκιμή με το page file ανοικτό να δω πως θα πάει και επανέρχομαι αν χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά.
  2. andreas7

    Ram ddr2

    Το page file το έχω κλειστό λόγο ssd, δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα , με τη χρήση που του κάνω με καλύπτει Λειτουργικό x64 έχω ναι.Τι προτείνετε?
  3. Χαιρετώ την παρέα.Θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση σε ένα παλιό μηχάνημα, το οποίο έχει cpu τον Q6600 , motherboard Asus P5E και ram Corsair Dominator PC2-8500 4gb Με τη χρήση που κάνω είμαι συνήθως στο 70-80% και μου βγάζει συνέχεια μήνυμα για έλλειψη μνήμης, επειδή έχω κλειστό το page file Ποιες μνήμες προτείνετε και τι χωρητικότητα? 2 η 4 gb?
  4. andreas7

    Διπλωμα Μηχανης για αρχαριο <125 ή >125

    Δεν είπα πως αυτό που έκανα ήταν σωστό.Ότι αρέσει στον καθένα, δεν του είπα να πάρει μηχανή επειδή αυτό έκανα εγώ.Είπα μάλιστα ότι με δυσκόλεψε ως ένα βαθμό και ας είχα εμπηρεια και αν δεν έχει σκοπό να πάρει μεγάλη μηχανή ας βγάλει το δίπλωμά μέχρι "125cc" που τον καλύπτει και για παραπάνω cc στην ουσία.Ήταν λάθος που ποσταρα έτσι όπως ποσταρα αλλά κάτι έτυχε και έπρεπε να φύγω από το σπίτι :giveup:
  5. andreas7

    Διπλωμα Μηχανης για αρχαριο <125 ή >125

    Αν έχεις σκοπό να πάρεις μεγάλη μηχανή τότε πας υποχρεωτικά στο απεριόριστο αν όχι τότε μην παιδεύεσαι με τις μεγάλες και βαριές μηχανές, αν και αυτό δεν είναι απόλυτο.Είχα παπάκι και πήρα gsx-r 600.Απο την πρώτη μέρα μου φαινόταν πιο εύκολη στην οδήγησή αποτι το παπί.Το μόνο που με δυσκόλευε στην αρχή ήταν να την κάνω πίσω, λόγο του βάρους και δεν έφτανα καλά κάτω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.