Jump to content

προβλημα με pc (φιλου)

antonis

Recommended Posts

καλησπέρα μορτες.

ενας φιλος θέλησε να αναβαθμίσει καποια πραγματα στον υπολογιστή του.

πήρε ενα κιτ 2χ2 μνημες

ενα τροφοδοτικό corsair 500ari

μια 550τι καρτα γραφικων

μια h60 corsair

και ενα cm haf 922

το υπόλοιπο pc ειναι ένας q6600

μια gigabyte 965 κατι δεν θυμάμαι

και 2 δισκους

τα βάζω ολα πανω στο haf τίποτα δεν επερνε το τροφοδοτικό τα ξεσυνδεω ολα βάζω πολυμετρο βραχυκυκλώνω πράσινο με μαυρο και πήρε μετράω ολα οκ

το συνδέω παλι τπτ

βγαζο εκτός το τροφοδοτικο και άνοιξε αλλα δεν ειχα σήμα στην οθόνη (ούτε με την 550 ούτε με την παλια ) μονο με την ενσωματωμένη μπήκε win αλλα παρατήρησα οτι το d sub καλωδιο ητανε ζεστο

αρκετα ζεστο.

τα βγάζω ολα εκτός κουτιου βάζω την μαμα ψυκτρα . τα ιδια άνοιγε αλλα δεν ποσταρε με καμια καρτα .

επίσης οταν τα εχω ολα μεσα στο κουτι αλλα το τροφοδοτικο δεν ειναι βιδωμένο (ακουμπάει στο κουτι ομως )ξεκινάει αλλα δεν ποσταει οταν πάω να βιδώσω το τροφοδοτικο ενω δουλεύει πετάει σπίθα .

επίσης οταν εχω την καρτα επανω και ενω δουλεύει το pc παω να συνδέσω την οθονη παλι παταει σπιθα .

πιστεύω πως η μητρική με καποιο τροπο κανει βραχυκύκλωμα

αλλα δεν ακουμπάει κατι πάνω στο κουτι ολα ειναι όπως πρεπει.

ασυμβατότητα καρτας και μητρικής δεν πιστευω να υπαρχει , ουτε ασυμβατότητα μητρικής με τροφοδοτικό .

για πειτε καμια γνωμη πριν αγοράσει αλλη μητρική ο φιλος.

αν και τον βλέπω αποφασισμένο να παρει μια απλη ισα να δουλεύει το μηχάνημα .

τελικα η καρτα δοκημαστηκε και ειναι dead δεν ξερω για πιο λογο , θα στειλω το τροφοδοτικο και την καρτα πισω στο πλαισιο να τα αλλαξουν .

το να μην κανει καλη γειωση το κουτι δεν παιζει ειναι καινουργιο haf .

μίλησα με πλαισιο και ειπαν να στείλω πανω και mobo cpu ram α δοκιμάσουν.

για να δουμε

τα πραγματα εφυγαν . τωρα να δουμε τι θα πουνε μολις τα ελέγξουν .

αλλα το να ζεμααταει το καλώδιο d sub πρωτη φορα μου συμβαίνει επίσης το μαμα καλοδιο του τροφοδοτικου ζεματουσε και αυτο , οταν εβαλα αλλο δικο μου ηταν νορμαλ.

ελεος διλαδι

Αντώνη το σάββατο έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα με το mediapc εκτος τα ζεσταμένα καλώδια. Το μονο που μπορεί να φταίει είναι κάποιο πρόβλημα γείωσις / βραχυκύκλωμα. Πέθανε η 4850 πήραμε 450

• 3 weeks later...

ηρθαν τα πραγματα τα εβαλα ολα πανω και δεν ξεκιναει το pc .

ειχα στιλει πανο το κουτι το τροφοδοτικο την μητρικι με το cpu και τισ ραμ και την καμενη καρτα .

αλλαξανε την καρτα και υπανε οτι δουλεψε .

παπαρια

το τροφοδοτικο ειναι χαλασμενο και αυτοι δεν ξερουν την τυφλα τους #$@!%$ το κ@λομαγαζο τους #@!$%@ .

εβαλα τα; παντα στο παλιο κουτι και δεν ξεκιναει . με το που εβαλα το παλιο τροφοδοτικο (χωρίς την καρτα , γιατι δεν εχει 6πινα ) αλλα με την onboard και δουλεψε .

απο μενα φαγανε Χ τελος και δεν το προτεινω ξανα σε κανεναν .

εχω τοσα σημαντικά προβληματα και κάθομαι και παιδευομε με ενα γαμοpc .

αυριο φευγει το τροφοδοτικο , αν δεν το αλλαξουν θα γινει τις κακομοίρας .

και στην αναγκη θα αγοράσει ο φίλος τροφοδοτικό απο εδω .

κολοζωα

ταπα και ξαλαφρωσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.