Jump to content



Hwbot πρόβλημα με πόντους.


Recommended Posts

Ρε παιδιά να ρωτήσω τα κάτωθι.

1)Μου έχουνε ακυρωθεί δύο φορές οι πόντοι μου απο το 3dmark05 με την αιτιολογία ελειπούς δήλωσης στοιχείων.Αλλά οι φωτό και τα λινκσ που δίνω είναι κομπλέ και τα δείχνουν όλα.

2)Τωρα στο 3dmark06 ακυρώθηκαν οι βαθμοί μου απο την τρίτη θέση στην 3850 256 και δημιουργήθηκε ένα νέο result με λινκ απο το overclockers.gr για επιβεβαιωση το οποίο όμως δεν προσμετράται στο συνολικό μου score.

Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις?Γιατί χάνω ουσιαστικά τους πόντους που με κόπο και με ρίσκο κέρδισα?Έστειλα πμ σε moderators αλλα καμία απάντηση......

Εχω χάσει έτσι γύρω στους 7 πόντους.

Link to comment
Share on other sites

Τα screenshots σου δεν ειναι σωστα σε κανενα bench.

Επισης , γιατι το verification link το εχεις private ???? Εαν λειτουργουσε αυτο , δε θα σε ενδιεφεραν τα screenshots . Το link υπερισχυει των screenshots .

Προταση : Βαζε μονο public link και οχι screenshots .

Link to comment
Share on other sites

Εαν δεν εχεις αγορασμενα (εκδοσεις advanced) των 3dmark , τοτε και μονο η λυση σου ειναι τα screenshots.

Ενα σωστο screenshot ειναι αυτο :

Χρειαζεται να φαινεται το 3dmark που εχει τελειωσει (και οχι το result analyzer) ... να φαινεται η αναλυση και τα settings που εχεις τρεξει το 3dmark ... το gpu-z , το cpu-z στο cpu screen ... και το cpu-z στο memory tab.

Link to comment
Share on other sites

Απο μονο του δε γινεται τιποτα , μιας και ειναι moderated τα scores.

Θα προτεινα , ειτε να επικοινωνησις με καποιον mod , ειτε να γραψεις στο forum τους που εχουν μια κατηγορια εδω : http://www.hwbot.org/forum/forumdisplay.php?f=20

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.