Jump to content



HP LP2475W


BuffaloBill

Recommended Posts

Γεια σε όλους είναι το πρώτο μου post εδω. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω από ποιο online κατάστημα θα μπορούσα να αγοράσω την Hp lp2475wχωρείς να είναι στην αστρονομική τιμή που έχει στην Ελλάδα (περίπου 600-650 ευρώ :rant::-O ). Αν και έχω βρει μερικά site που την έχουν 520 ευρώ δεν γνωρίζω αν θα την στείλουν στην Ελλάδα και αν θα ισχύει η εγγύηση! Για αυτό αν γνωρίζετε κάποιο online κατάστημα που να την πουλάρι θα μπορούσατε να μου το πείτε? Και άλλη μια ερώτηση αν την αγοράσω κατευθείαν από την hp (αν γίνετε κάτι τέτοιο) λογικά δεν θα είναι φτηνότερα? Βέβαιος αν έχετε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο με την hp στην τιμή έως ~550 (600 το πολύ) ευρώ...

Off topic :rolleyes: Eίχα κοιτάξει και την dell 2408WFP αλλά μετά από λίγο ψάξιμο και ιδικά όταν ανακάλυψα το απαράδεκτο input lag που έχει (60+ ms) άλλαξα γνώμη (παραλού που ακόμα το σκέπτομαι :hmm: ).

On topic... αν κάποιος έχει την HP θα μπορούσε να πει εντυπώσεις?

Link to comment
Share on other sites

Από εδώ την πήρα και εγώ...Θα σου πώ το όνομα αύριο γιατί δεν θυμάμαι τώρα. Από την HP δεν μπορείς να πάρεις κατευθείαν....Πολύ καλή επιλογή πάντως...Μόνο να ξέρεις πως δεν είναι hdcp.

Link to comment
Share on other sites

Πέρασα 3 άγρυπνες νύχτες διαβάζοντας στο ιντερνέτ σχετικά με τα panel τις τεχνολογίες και συγκρίνοντας review :rolleyes: . Θα την χρησιμοποιώ κύριος για να δουλεύω στο photoshop,corel painter και για 3D Animation...άλλα είμαι και καμένος gamer όποτε είναι η οθόνη που με καλύπτει πλήρως πιστεύω. Το μονό που αναρτιέμαι είναι τι θα κάνω χωρείς calibration :...:[ B]?

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Απλά κορυφή. Η μέρα με την νύχτα. Να σου ξαναπώ όμως πως δεν έχει hdcp....Ευτυχώς όμως υπάρχει το AnyDVD HD που <<λύνει>> κάτι τέτοια μικροπροβλήματα...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε εγώ πήρα 2 Dell 2408wfp στα 550 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από το overclockers.co.uk. Έχει και την HP LP2475W στα 610 ευρώ με τα μεταφορικά. Απ' ότι διάβασα πάντως στο forum για την HP LP2475W αρκετά κομμάτια βγάζουν ελαττώματα! Οι δύο Dell που πήρα έχουν το τελευταίο firmware απ' ότι μου είπαν από το overclockers.co.uk. Περιμένω να μου τις παραδώσουν αύριο οπότε και θα σας πω λεπτομέρειες.

Link to comment
Share on other sites

Την Hp τελικά υπαρχή στην Ελλάδα και σε λογικές τιμές :happy2: ... στο my-shop.gr είναι στα 575 ευρώ! Εδω είναι και το link ... Και όσο για τα προβλήματα...για αυτό υπαρχή η εγγύηση νομίζω.:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.