Jump to content



το "ΝΙΑ" του Νιο απο το Matrix


Tsakonas

Recommended Posts

Κι εκει που χαζευα πετυχα στο newegg τουτο δω http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826100006&Tpk=nia και διαβαζω λιγο τις γνωμες καταναλωτων,τρωω ενα πρωτο σοκ.Ψαχνω στο διαδικτυο για καμμια παρουσιαση και πεφτω εδω http://www.overclock3d.net/reviews.php?/input_devices/ocz_neural_impulse_actuator_nia_-_the_log/1

για οσους βαριουνται να κλικαρουν η σατανικη αυτη συσκευη υποκαθιστα τα χειριστηρια στα παιχνιδια αναλυοντας κινησεις της κορης του ματιου,των μυων η μια συγκεκριμενη εγκεφαλικη δραστηριοτητα :jump::banging: ....αποτι λενε οι αγοραστες δεν τα παει και ασχημα αλλα εχει προβλημα με τον στατικο ηλεκτρισμο...Και η τιμη του,εν οψει της τεχνολογιας που προσφερει δεν μου φαινεται παραλογη ...Εσεις τι λετε?

ΥΓ:Η τσακωνοδιαισθηση με προειδοποιει οτι ολο και καποιος θα πει για εισβολη στον εγκεφαλο και big brother και να παρουμε το κοκκινο χαπι κλπ

ΥΓ2:αποτι διαβαζω το "κακο" ειναι οτι λειτουργει διαφορετικα σε καθε ανθρωπο...

The muscle feature was one a bind to mouse1 which allowed me to shoot by clenching my teeth or raising my eyebrows. Movement (WASD) was bound to my glance and alpha / beta waves.

θα τρελλαθω λεμε!εδω ο τυπος του overclock3d.net περιγραφει πως γινεται ο ελεγχος του CS με το ΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εμένα θα μου άρεσε να έχω ένα τέτοιο στην σχεδίαση (Autocad) και στην επεξεργασία του ψηφιακού μοντέλου εδάφους που κάνω τώρα στη δουλειά μου. Μιλάμε, θα μου έλυνε τα χέρια!!

Link to comment
Share on other sites

καλά που μου θυμήσατε να το κάνω review... το έχω εδώ και κανα 2μηνο...:hm::crazy:

panic όταν έπαιξα cs στο μαγαζί με αυτό και ο μεγάλος χαμός όταν έβαλα τον πρώτο πόντο στο cpu σε ένα game εκμάθησης που έχει ο driver του...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.