Jump to content



Acer 5930 Gemstone-Ερώτηση!!!


sfakattack

Recommended Posts

Χαίρεται.Είμαι δικαιούχος επιδότησης 400ευρώ από το ΄Δες το ψηφιακά' και αποφάσισα να πάρω λάπτοπ.Αρχικά να αναφέρω πως το λάπτοπ το θέλω τόσο για απλές εργασίες όσο και για κανά παιχνιδάκι,οπότε θέλω οπωσδήποτε καλή κάρτα γραφικών.Μετά από το πρώτο ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα τρία:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907353

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900406

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907367

Να αναφέρω πως το HP το έχω δει από κοντά.Μου άρεσε πολύ εμφανισιακά,πολύ καλή ποιότητα,αλλά απίστευτα κακή οθόνη.Έπειτα διάβασα στο νετ οτι ζεστένεται πολύ,ιδιαίτερα όταν παίζεις παιχνίδια,είδα ότι η μνήμη της κάρτας είναι ddr2 και οχι ddr3 με αποτέλεσμα να έχει 15-20% μικρότερες επιδόσεις και το απέκλεισα.

Τώρα ανάμεσα στα Acer.Η μόνη τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής.Η διαφορά στην τιμή τους είναι 110ευρώ,δηλαδή ένα αρκετά σημαντικό ποσό.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποιο από τα δύο να προτιμήσω;Αξίζει να δώσω τα 110ευρώ παραπάνω;Θα δω ανάλογη αύξηση στις επιδόσεις;

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος κάτοχος της σειράς αυτής να μου πεις τις εντυπώσεις του γιατί η σειρά είναι πολύ καινούργια και δεν έχουν βγει ακόμα reviews.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Καρτα γραφικων εχουν την 9600 που σε 15,4 οθονη θα εισαι μια χαρα.Εχω το acer 5920 που εχει την 8600 και παιζει τα παντα ανετα.Παρε το φθηνοτερο και βαλε την διαφορα να παρεις εξτρα επεκταση εγγυησης.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι προς τα εκεί κλίνω τελικά,αν και αυτά τα 110ευρώ πιστεύω πως θα μπορούσα να τα επενδύσω αλλού.Αλλά είναι η διπλάσια cache που σίγουρα θα κάνει διαφορά.Μέσα στη βδομάδα θα αγοράσω το λάπτοπ,οπότε συνεχίζετε να λέτε τις αποψεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.