Jump to content

ReaperX

Premium Members
  • Posts

    1.861
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by ReaperX

  1. ReaperX

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές!
  2. ReaperX

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Arial
  3. ReaperX

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά!
  4. ReaperX

    MLS iqtab 10 3g, OTG?

    Έχει
  5. ReaperX

    Πρόβλημα με GTX 970 ?

    Τσίμπα λίγο το Vcore. Όταν έβαλα την 970 έτρωγα είτε crash στο desktop είτε restart σε κάποια games,άσχετα απ' το αν ήταν βαριά ή όχι και αυτό σε άκυρες στιγμές (μπορεί σε 10' μπορεί και μετά από μια ώρα).Το κουλό είναι ότι valley,heaven,3d mark δεν είχε θέμα έτρεχε ώρες. Mετά από ατελείωτο ψάξιμο για πολλές ώρες,κατέληξα να δώσω παραπάνω ρεύμα στο cpu και από τότε είναι όλα οκ.Και υπόψιν το cpu ήταν stable σε prime και linx και επαιζε στα ίδια ρολόγια 1,5 χρόνο + με την 670 χωρίς κανένα θέμα.
  6. ReaperX

    Αγορά πολυμηχανήματος

    2 μέρες πριν να έπαιρνες,είχε βγει προσφορά το HP 4515 στα 75€... Ενώ τώρα..http://www.skroutz.gr/s/5422759/HP-Deskjet-Ink-Advantage-4515-Aio-A9J41C.html Όπως και να έχει θα σου έλεγα να πας έστω στο 3545 (διαφορά στην οθόνη έχουν μόνο,αν δε θες να δώσεις παραπάνω χρήματα) που έχει φτηνά μελάνια και κεφαλή πάνω σε αυτά σε περίπτωση που τα φτύσει (παθών με ακριβό canon) Αφού θες απλή χρήση πάντως,μην ξοδευτείς.Οι inket είναι αναλώσιμοι..
  7. ReaperX

    Οι αγορές μας..!!

    Εμπειρία δεν έχω από άλλα για να σου κάνω σύγκριση..Πάντως σε σχέση με την onboard,έχει μεγάλη διαφορά στην καθαρότητα του ήχου και στο μπάσο.Ο ήχος πραγματικά ζωντάνεψε!! Και φυσικά απέκτησα επιτέλους και τη χαμένη ένταση που έλειπε στα akg..
  8. ReaperX

    Οι αγορές μας..!!

    Eπιτέλους ήρθε ο ενισχυτής-dac και το πακέτο ολοκληρώθηκε!! :happy: AKG K712+Audio-GD NFB15 (TXCO) + βάση CopperColour
  9. ReaperX

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Tελικά ξέρουμε με σιγουριά τι παίζει με τη retail έκδοση και το steam??Γιατί επίσημα δεν έχω δει κάτι... Όχι τίποτα άλλο να ακυρώσω τo preorder άμα είναι..
  10. ReaperX

    Headset around 70euro

    http://www.e-shop.gr/kingston-khx-h3cl-wr-hyperx-cloud-headset-p-PER.503876
  11. ReaperX

    Οι αγορές μας..!!

    NFB-15? Για πες εντυπώσεις.. Από πού το πήρες?Το έχω παραγγείλει από Γαλλία μεριά,αλλά έχουν ξεμείνει και είμαι στην αναμονή...
  12. ReaperX

    Επιλογη τηλεορασης

    Aν δε σε ενδιάφερει το SMART,τη Sony,αλλιώς την H5500.. Tσέκαρε και την LG 42LB650V που είναι σε πολύ καλή τιμή αυτό τον καιρό,αν μπορείς να υπερβείς το budget σου..
  13. ReaperX

    Οι αγορές μας..!!

    2 σε 1... Διχάζομαι μεταξύ Audio-GD NFB-15 και Matrix M-Stage HPA2 USB. Θα είχα ήδη πάρει το M-Stage αν είχε και υποδοχή για οπτική...
  14. ReaperX

    Οι αγορές μας..!!

    338 από Γερμανία. Έχουν απίστευτο soundstage και τρομερή διαύγεια στα μουσικά όργανα,και αυτό ακούγοντας σε onboard με τέρμα ένταση.. Θέλουν απαραιτήτως ενισχυτή ή βαρβάτη κάρτα ήχου για να παίξουν σωστά.
  15. ReaperX

    Οι αγορές μας..!!

    Aναμένοντας DAC και ενισχυτή..
  16. ReaperX

    Οι χειροτεροι hard disk

    Mετά από χρόνια με Western Digital,πήρα πριν 2 χρόνια έναν Seagate 3tb ST3000DM0001 κυρίως λόγω τιμής και καλής απόδοσης που είχε. Ένα μήνα πριν λήξει η εγγύηση (ευτυχώς) ξαφνικά άρχισε να κοπανάει.Ψάχνοντας στο νετ,πολλές παρόμοιες περιπτώσεις... Φυσικά αντικαταστάθηκε με Caviar Black
  17. ReaperX

    Δείξτε το κουτί σας...

    Mini update..
  18. ReaperX

    Οι αγορές μας..!!

    Kαι πριν σε νερό την είχα,αλλά ψήνονταν τα vrm και οι μνήμες οπότε πήγα σε full cover. 24/7 παίζω 1571/8208.Σε ραμ κέρδισα,η οποία παίρνει λίγο ακόμα αλλά δε δίνει τίποτα ουσιαστικό οπότε το άφησα εκεί. Σαν κατασκευή είναι σκέτο κόσμημα..
  19. ReaperX

    Προβλήματα μετά την εφαρμογή πάστας; Τι φταίει;

    Αλλάξτε τώρα τον τίτλο όμως..Πήγαν να κάνουν ένα καλό οι άνθρωποι με τόσα δωρεάν δείγματα και θα τους βγει σε ξινό..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.