Jump to content


προβλημα με νεο pc


haerdallis

Recommended Posts

Γεια σας και ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια. Σημερα αγορασα ενα νεο υπολογιστη και αντιμετωπισα παρα πολλα προβληματα με συνεπεια να εχω ενα τελειως ασταθες συστημα. Ο υπολογιστης που αγορασα ειναι ο εξης.

cpu intel core 2 quad 9550 box s775/2.83

ram ddr3 corsair 2gb kit 1333c9 x2

hdd sata 640gb western 16mb 7200 rpm

svga pci express sapphire 1gb ddr5

m/b foxconn blackops (s775,ddr3,x48)

αναφερω τα παραπανω γιατι αντιμετωπισα προβλημα.συγκεκριμενα εγκατεστησα τα windows xp home service pack 1. στην αρχη δεν μπορουσα να εγκαταστησω τους driver απο την καρτα γραφικων κ ηχου γιατι δεν ειχαν "δοκιμαστει" απο τη microsoft.ειχα προβληματα με την εγκατασταση του directx9c για τον ιδιο λογο.αφου εγκατεστησα τους driver απο τη σελιδα της ati ο υπολογιστης ειχε μπλε οθονες οποτε εμπαινα στο ιντερνετ.εγκατεστησα service pack 2 και τοτε παλι ο υπολογιστης κρασαρε οποτε εμπαινα στο νετ για πανω απο 5 λεπτα.ελαβα μηνυμα απο ενα registry site το οποιο βρηκε προβληματα στο μητρωο.με 2 λογια δεν ξερω τι να κανω με τοσα πολλα προβληματα και αν καποιος ξερει θα τον παρακαλουσα να μου εξηγησει αν το προβλημα ειναι hardware h software.μηπως χρειαζομαι windows vista?εχω εγκαταστησει τα windows σε πολλους υπολογιστες χωρις κανενα προβλημα εως τωρα, επισης τους driver κτλ. σας ευχαριστω προκαταβολικα αν θελετε να ρωτησετε κατι αλλο θα απαντησω αμεσα.αυτη τη στιγμη ειμαι στον παλιο υπολογιστη ο οποιος ειναι μια χαρα! ¨) συγνωμη για τα λαθη γραφω greeklish κυριως.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω οτι ξεκίνησες στραβά το στησιμο... όσες φορές είχα περάσει τα XP στο παρελθόν και πριν κάνω οτιδηποτε άλλο, αρχικά πέρναγα τους drivers της μητρικής και μετα πέρναγα όλα τα updates απο το windows update.

Μόνο όταν τελείωναν αυτα και έκανα restart, περναγα drivers για κάρτες γραφικών και άλλα προγράμματα.

Link to comment
Share on other sites

αρχικα είχα διαλέξει την asus maximus extreme απλα δεν την είχαν κα μου εφεραν αυτη χωρις να με ρωτήσουν.δεν τη χρεωσαν τουλαχιστον μου εκαναν εκπτωση στο ποσο της asus.btw ειναι καλη αυτη η μητρικη η μονο πανακριβη?

Link to comment
Share on other sites

ναι το θεμα ειναι οτι αρχικα κ γω windows update πήγα αλλα απετυχε να λαβει ενημερώσεις.ευχαριστω πολυ ολους για τισ απαντησεις σας.επισης στην αρχη δεν περνουσε τους driver της μητρικης για την καρτα ηχου.

Link to comment
Share on other sites

Εμεις ειπαμε οτι κάνουμε το windows update με την προυποθεση οτι έχεις περάσει επιτυχημένα όλους τους drivers της μητρικής σου (chipset, USB, LAN, ήχου κτλ).

Τους drivers για την κάρτα ήχου γιατί δεν σου τους πέρναγε? που κόλλαγε δηλαδη?

Μήπως να το πάρεις απο την αρχή με ενα καθαρό format?

Link to comment
Share on other sites

εκανα και format μου ελεγε οτι δεν μπορει να εγκαταστησει το driver της καρτας ηχου γιατι το λογισμικο δεν εχει δοκιμαστει απο τη microsoft για τα windows xp k διεκοπτε την εγκατασταση.κ αυτο σκοπευω να κανω τωρα εσβησα τουσ τομους του δισκου και θα προσπαθησω να το κανω παλι απο την αρχη.ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία... πάντως αν τελικά καταλήξεις σε νέο format τουλάχιστον βάλε αυτους τους drivers που λογικά πρέπει να ειναι πιο updated απο το CD της μητρικής και βλεπεις.

http://www.foxconnchannel.com/support/downloads.aspx?ProductModel=BLACKOPS&TypeID=en-us0000004

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.