Jump to content



Οθόνη 24'' - προτάσεις!


armored

Recommended Posts

  • Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Το κατάλληλο thread στην κατάλληλη στιγμή :D

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για 24άρα, κάτι σχετικά φτηνό και πιθανότατα με ΤΝ panel αφού το budget περιορίζεται σε κάτι λιγότερο από αυτό του armored.

Για πείτε να δούμε :)

Link to comment
Share on other sites

να μας πεις εντυπώσεις γιατί μας καίει το θέμα και εμάς:T:

Link to comment
Share on other sites

Την ειδα σήμερα και μπορώ να πω οτι ειναι μια πολύ καλή πρόταση σε αυτά τα λεφτά...:T:

Link to comment
Share on other sites

Η μόνη διαφορά που βλέπω να έχει η 2493 υπέρ της 245+ είναι το 10000:1 contrast σε σχέση με το 8000:1 που έχει η δεύτερη. Μιλάμε για dynamic κιόλας, οπότε δε νομίζω ότι κάνει και μεγάλη διαφορά...

Link to comment
Share on other sites

να πω και γω σαν κατοχος της 2493 οτι δεν απογοητευει γενικα με τα χρωματα και τις γωνιες απο το ΠΛΑΙ για τα λεφτα της.Εγω την ειχα παρει πιο παλια που ηταν γυρω στα 460-480 και δε περιμενα τιποτα παραπανω σ αυτα τα χρηματα.

Οσοι ειστε με pva-sips και πατε σε ΤΝ τετοιας ποιοτητας, θα ξενερωσετε αρκετα στην αρχη, αλλα το μεγεθος με τον καιρο θα σας αποζημιωσει -εγω απο 19 περασα σε 24-.

Ενα αρνητικο ειναι οτι δεν εχει κουμπια και ειναι ολα μεσω αφης.Γαματο ακουγεται, αλλα βραδυ δεν μπορεις να βρεις τιποτα,και ειναι εξαιρετικα εκνευριστικο αμα θες να αλλαξεις καποια ρυθμιση βραδιατικα.

Η 245Β ειχα διαβασει σε review οτι γενικοτερα απ τα ΤΝ ειναι η χειροτερη σε χρωματα-γωνιες κτλ κτλ,και δεν ηθελα προσωπικα να ρισκαρω κ αλλο :p

Επισης, μεγαλο ξενερωμα ειναι οι καθετες γωνιες.Επειδη καθομαι χαμηλα -ή οταν γερνω πισω σε ταινιες π.χ- αναγκαστικα η οθονη εχει κλιση προς τα κατω γιατι αλλιως υπαρχει μεγαλη παραμορφωση σε χρωματα-φωτεινοτητα.

Υστερα, εχει αρκετα μικρη αντισταση στα πλαγια, δλδ αμα περασεις το πανω μερος με ενα πανι για καθαρισμο η οθονη γερνει, και γενικοτερα δεν ειναι οτι πιο στιβαρο εχω συναντησει.

Τελος, σα ντιζαινγκ ειναι ομορφη αλλα τιποτα φοβερο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.