Jump to content



βοήθεια για αγορα tv 32''


scrolllock

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω μια 32'' tv για τους γονεις μου. Θέλω την καλύτερη. Την θέλω κυρίως για να βλέπουν τηλεόραση και πολύ λιγότερο για dvd (υπάρχει και μια σκέψη να βάλουν νόβα). Το θέμα είναι ότι κάποιος πωλητής μου είπε να μην πάω σε full hd γιατι το τηλεοπτικό σήμα θα φαίνεται καλύτερα στα 1366 X 768. Επίσης αν και ήμουν ψημένος για την samsung σειρα 6 δίαβασα στο prad.de ότι δεν έχει τόσο καλό scaler όσο κάποιες που έχουν πχ faroudja και άρα δεν είναι τόσο καλή για σήμα τηλεόρασης. Συν του ότι σε μια φίλη που την είδα την samsung μου φάνηκε η εικόνα υπερβολικά ζωντανή - σαν να ήταν η ταινία γυρισμένη με κάμερα χεριού - είναι αυτό κάτι που το έχουν οι lcd γενικά ? Και τελικά ποια lcd να πάρω? Να πάω κατευθείαν εδω: Sony Bravia KDL-32W4000 μια και μαζί με την samsung μου είχαν φανει οι καλύτερες στα μαγαζία? Την αντίστοιχη κορυφαία philips δεν την πέτυχα πουθενα. Για δώστε τα φώτα σας απο οτι έχετε διαβάσει και απο προσωπική σας πείρα.

Link to comment
Share on other sites

αυτο με το full hd πρωτη φορα το ακουω!

δε στεκει με τιποτα

πηγαινε μια βολτα απο το saturn στη συγγρου και δες εχει πολυ καλες τιμες εκει

να ξερεις παντως οτι η 32αρα ειναι μικρη,εκτος κι αν θα τη βαλεις σε κρεβατοκαμαρα.

οι wide τηλεορασεις(η οθονες) εχουν μικροτερη επιφανεια στις ιδιες ιντσες απο τις 4:3

και ποσο μαλλον οταν μονο ο skai υποστηριζει 16:9 θα βλεπεις εικονα σε 25αρα και λιγοτερο

θα προτεινα να παρεις καμια 37+ σε full hd

αλλωστε τηλεοραση δεν αλλαζεις καθε χρονο:dirol:

Link to comment
Share on other sites

οσο αφορα το μεγεθος θα βλεπουμε απο αποσταση <2,5 μετρα. Αρα νομιζω οτι καλα ειναι 32'' . Τωρα για το full hd μοιαζει να εχει καποια βαση αφου ετσι κ αλλιως το σημα τις αναλογικης τηλεορασης δεν εχει μεγαλη αναλυση και θα το μεγαλωσει με διαφορες τεχνικες η lcd. Ισως εκει να κολλαει και η ποιοτητα του scaler που ελεγε το prad.de. Αλλα επειδη δεν τα ξερω καλα τα πραγματα και επειδη δεν εχω και καμμια εμπειρια με lcd tv για αυτο και ρωταω αν καποιος τα εχει ψαξει.

Link to comment
Share on other sites

σε λίγο διάστημα θα εκπέμπουν σε ψηφιακή πλατφόρμα όλα τα κανάλια οπότε γιατι να μην είναι HD Full Definition;Ποιός ο λόγος να μην αγοράσεις HD που σου είπε ο πωλητής;:neo::man_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.