Jump to content

scrolllock

Premium Members
  • Posts

    135
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

scrolllock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. scrolllock

    Ζήτηση ΙΤ/Dev δυναμικού στην Βουλγαρία.

    έχουν καλυφθεί οι θέσεις? για c++?
  2. scrolllock

    Nvidia Geforce GTX 770

    Αυτο το asic quality πρεπει να ναι φρουτο των τελευταιων ετων ε? δεν θυμαμαι να το συζητουσαμε πριν 5-6 χρονια που είχα ξαναπάρει κάρτα γραφικών! βλέπω και στο gpu-z δεν το χε μεχρι το 2010 τουλαχιστον. Χθες που κοιτούσα την asus δεν πρέπει να έχει japan solid state capacitors όπως η gigabyte. Φυσικά αυτό δεν λέει τίποτα, απλά επειδή κοιτούσα διάφορα χαρακτηριστικά που τόνιζαν sites με review, το έψαξα λίγο και σύμφωνα με αυτό RfT[J[κTCg - ΕΜRfT Solid capacitor και την εικόνα του pcb της asus http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_770_Direct_Cu_II_OC/images/front_full.jpg μου φαίνεται ότι έχει fpcap (κίνα) και APAQ (ταιβάν). Ενώ στην σειρά ROG πρέπει να έχει ιαπωνικούς (έτσι λέει!)
  3. scrolllock

    Nvidia Geforce GTX 770

    ευχαριστώ για τις απαντησεις. τελικα είναι πολύ κοντά asus και gigabyte στον θόρυβο. τις βρήκα και εδώ: www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_770_Direct_Cu_II_OC/26.html , http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_770_WindForce_OC/26.html η gigabyte είναι λίγο πιο γρήγορη εργοστασιακά αλλα με oc φτάνουν στα ίδια (περίμενα ότι η asus θα έμενε και εκει πίσω). 5e φτηνότερη η gigabyte (315e). θα το σκεφτώ και από δευτέρα τρίτη παραγγελία
  4. scrolllock

    Nvidia Geforce GTX 770

    ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο ήσυχη 770? να φανταστώ η asus? σκοπεύω να πάρω μία και αφού από ότι κατάλαβα δεν έχουν τρομερές διαφορές. λέω να πάρω την πιο ήσυχη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.