Jump to content



Ξες απο Joomla! ? ( όχι από βέσπα!...)


Stolis

Recommended Posts

Καλησπέρα! έχω περίπου κανα 3μηνο οπου καίγομαι κανονικά με το flash 8 prof για σχεδιασμό πληρους σελίδας. Λόγω κλασσικού προβλήματος flash - seo θέλω να το κάνω ( το swf μου ) να εμπεριέχεται σε 'πλαίσιο' σελίδας , οπότε διάλεξα το joomla , το οποίο έχει και seo optimizers για flash. το θέμα είναι πως με πιέζει ο χρόνος από διάφορες δουλειές που τρέχω αυτον τον καιρό , οπότε αν θα είχε κανείς την ευγένεια και την όρεξη να με βοηθήσει λίγο θα το εκτιμούσα δεόντως γιατί χρόνος για xtra κάψιμο ΥΟΚ!!

:help1: :suicide:

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή η επιλογή σου!!! Το joomla είναι λίγο δύσκολο να το μάθεις στην αρχή αλλά μετά στα κάνει όλα αυτό. Εσύ μόνο διαλέγεις (πρότυπα, ρυθμίσεις...). Ασχολήσου και θα δεις ότι αξίζει το κόπο!!!!!!

Πολύ καλή βοήθεια θα πάρεις από το φόρουμ που βασίζεται στο joomla--> http://forum.joomla.gr/:T:

Link to comment
Share on other sites

επισης υπαρχει και η ελληνικη κοινοτητα joomla.gr..

δεν ξερω αν βοηθαει..

Άμα διάβαζες λίγο παραπάνω θα έβλεπες ότι αναφέρομαι στην ελληνική κοινότητα του joomla. Βοηθάει πάρα πολύ, το ξέρω επειδή κι εγώ ξεκίνησα από το 0 στο joomla και το φόρουμ ήταν αυτό που μου το έμαθε. Άμα δεν συμετήχα στο φόρουμ ή θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ ή θα τα παρατούσα. Οπότε stolis ξεκίνα με το φόρουμ και θα μάθεις...:dance3:

Link to comment
Share on other sites

stolis

όποτε θες πάρε από το προφίλ μου το msn και add me.

από σένα θα χρειαστώ ftp access για να σε βοηθήσω και super administrator account.

επίσης αν έχεις κατασταλαξη σε κάποιο template η θες να φτιάξεις ένα δικό σου.

αν έχεις επιλέξει ήδη τότε είναι εύκολα τα πράγματα.

αν θες να φτιάξεις ένα τότε θέλει χρόνο...

Link to comment
Share on other sites

παίδες σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για το ενδιαφέρον σας! Alex σύντομα θα έχεις νέα από μένα γιατί είμαι με 'ολίγον νέφτι στ οπίσθια' αυτην την περίοδο!! Να στε καλά και ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας

(πολύτιμο και δυσεύρετο αγαθό πλέον...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.