Jump to content



Επιλογη νεας φωτογραφικης μηχανης


Vagouridis

Recommended Posts

Η ιστορια εχει ως εξης: Με την αφιξη του νεου μελους της οικογενειας, αγοραστηκε μια καμερα panasonic hdc sd40. Ταυτοχρονα υπαρχει και για φωτογραφικη μια panasonic fz 5. Η καμερα δεν με εχει αφησει και πολυ ευχαριστημενο. Η φωτογραφικη εαν και "ηλικιωμενη" σε γενικες γραμμες με καλυπτει. Βεβαια το καλοκαιρι ετυχε να "δουλεψω" με μια ευρεια γκαμα απο slr canon ( 450 , 550, 40 , 60 ,5) και το αποτελεσμα τους ηταν παρα πολυ καλο. Οποτε με εχει φαει το μικροβιο να παω σε καλυτερη μηχανη. Διαβοζοντας διαφορα review και ακουγωντας γνωμες κατεληξα να παω σε slr, συγκεκριμενα μου γυαλισε η nikon d5100 με το set 18-55 & 55-200. Και η ερωτηση του "αρχαριου" φωτογραφιες θεωρητικα με λιγο ψαξιμο θα εχει καλυτερες απο οτι η fz5 , βιντεο ομως? Ρωταω για το βιντεο διοτι στο νετ και η sd40 ειναι και καλα HD τραβα εκπληκτικα.ΑΞιζει η "επενδυση" σε 5100 ή και η 3100 θα με καλυψει οσαν αρχαριος που ειμαι ?

Link to comment
Share on other sites

Δωσε κατι παραπανω και πανε σε ενα σκαλοπατι πιο πανω εστω και σε canon και γιατι οχι και sony

Αν πας σε dslr παντως ειναι απαραιτητο να επενδυσεις σε φακο αυτοι που ερχοντε bundle δε λενε και πολλα

Link to comment
Share on other sites

Εγω με την 550 ειναι απολυτα ευχαριστημενος ακόμα και με τον στοκ φακό. Στο μέλλον θα παρω καποιον καλύτερο, αλλά η μηχανή σαν μηχανή μου έκατσε όμορφα γιατί:

1) ήμουν και είμαι άσχετος με τις μηχανες

2) έχει εύκολο μενού

3) βγαζει βίντεο HD

προσφατα μου εβγαλε ενα καμενο pixel στο live view, αλλα εκανα ενα τρικ και διορθωθηκε. Ο Γιάγκος ξερει αρκετα απο φωτογραφικές και ο KFrei που εχει 101 φακούς :p Οποτε παρε τους ενα τηλ ;)

Link to comment
Share on other sites

εγω θα παιρνα Eos600D.νικον 3100 δεν εχω ακουσει καθολου καλα λογια και επειδη την δουλεψα δεν θα την επελεγα.5100 δεν το ψαξα πολυ αλλα θα σου προτεινα να κοιταξεις και αλλες μαρκες εκτος νικον.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.