Jump to content

TV out & τηλεοραση


Recommended Posts

Εχω ενα προβληματακι που δεν μπορεσα να λυσω.Συνδεσα το PC (FX5200 με τους 163 optimized απο NGO αν δεν κανω λαθος) με την τηλεοραση (μια 21'' οχι ιδιαιτερη μαρκα). Κανοντας δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας επιλγω τον πινακα ελεγχου της Nvidia και απο εκει σε καποια καρτελα επιλεγω να ειναι κλονοι δηλαδη οτι φαινεται στην οθονη του υπολογιστη να φαινεται και στην τηλεοραση. Και οντως η επιφανεια εργασιας και τα παραθυρα και ολα φαινονται μια χαρα αλλα οταν βαζω μια ταινια να παιξει ειτε με windows media player 11 ειτε με nero show time στο πλαισιο που παιζει η ταινια φαινεται μαυρο στην τηλεοραση ακομα και αν κανω fullscreen το προγραμμα. Καποια χαζορυθμιση ειναι που δεν εχω προσεξει αλλα δεν μου ερχεται τωρα τπτ. Μηπως μπορει καποιος να με κατατοπησει??thanks!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που γραφω. Νομιζω ομως οτι αν εχεισ κανει clone πρεπει να εχεις την ιδια αναλυση στο pc και στην tv. Αν θες παντως να παιξει σιγουρα κανε το αντι για clone.. Extend desktop και πετα το παραθυρο του video στην τv και θα παιξει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.