Jump to content



Sony VGN-S4HP/B problems.... :(


deninho

Recommended Posts

Ψάχνοντας λύση στο πρόβλημα που ανέφερα εδώ, κι επειδή ταrecovery discs που μου είχαν δώσει δε λειτουργούσαν (φόρτωνε και μετά εμφάνιζε ένα μήνυμα "cannot use this utility for your computer. confirm the model type") είπα να δοκιμάσω να κάνω ένα repair με το cd των win xp pro που νόμιμα κατέχω.

Κανονικά η διαδικασία του repair, restart πάει να συνεχίσει τη διαδικασία, bsod και restart. Ούτε τι φταίει προλαβαίνω να δω ούτε τπτ. Μόνο μια μπλε λάμψη... Αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια, καθότι δεν είναι και δικό μου :/ Βρε γλυκό μου, βρε χρυσό μου, τπτ.

Εν τέλει μπαίνω με kubuntu, βρίσκω το partition που έχει τα αρχεία για το recovery, τα μεταφέρω στο desktop, αλλά ανακαλύπτω ότι δεν ξέρω τι να τα κάνω (πως να τα κάνω recovery discs) Η απόπειρα να τα γράψω όπως είναι, απέτυχε παταγωδώς.

Asap στο γούγλη, με τα πολλά βρίσκω ότι αν πατήκω F10 κατά την διάρκεια του boot του πισιού ξεκινάει το recoery wizard. Ώπα, εδώ είμαστε, λέω από μέσα μου. Αμ δε... Πάλι το ίδιο ταπεινωτικό μήνυμα "cannot use this utility for your computer. confirm the model type". "Άει σιχτίρι" απαντάω εγώ, και ετοιμάζω το δισκίον των Windows XP Pro που έχω, για να κάνω format και να τα περάσω καθαρά... @@* όμως, καθότι δεν φορτώνει τπτ. Μένει με έναν κέρσορα (του DOS - εκείνη την κάτω παύλα που αναβοσβήνει), και με το drive να αγκομαχάει. Το drive δεν έχει κάτι, γιατί το cd του kubuntu το ξαναφόρτωσε με περίσσια ευκολία

Συλλαμπίτες, τα φώτα σας. Τι μπορώ να κάνω, τι συμβουλεύετε (πέρα από το να μην προσφέρομαι για τέτοιου είδους χάρες), πως θα φύγω από το αδιέξοδο; Ειλικρινά έχω απελπιστεί πιο πολύ κι απ'όταν κόπηκα για 4η φορά στην Ανάλυση 1... :cry:

*όπως έχει πει κι ο SLN: @@=μαλλιά :p

Link to comment
Share on other sites

Στα γρήγορα το διάβασα γιατί κλείνουν τα μάτια μου, αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση μου είχε τύχει να κάνει boot από kubuntu και όχι από το δικό μου cd των vista. Τελικά έφταιγε το cd, το έκανα copy για να δοκιμάσω και το διάβασε κανονικά. Το ότι είνια αυθεντικό και το διαβάζει το pc μου τελικά δεν έπαιξε ρόλο.

edit: όπου cd, εννοώ DVD προφανώς...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.