Jump to content



Περίεργα σε Toshiba Satellite


neuromancer

Recommended Posts

Το μοντέλο είναι Α300 15Β και τα περίεργα είναι τα εξής:

1. Κοιτώντας στο everest την καρτέλα overclock παρατήρησα ότι όταν δουλευε ο δίσκος η CPU έκανε o/c από μόνη της γύρω στο 7%. Κάνουν τα satellite αυτόματα overclock ?

2. Χρησιμοποιώ το laptop περιστασιακά, μια μέρα με εντονη χρήση (~7ώρες) και τις υπόλοιπες της εβδομάδας το ανάβω για καμμιά εγκατάσταση, update, να ξεστραβωθώ με τα Vista, ψιλοπράγματα δηλαδή. Το πρόβλημα είναι ότι χάνει την ημερομηνία/ώρα. Δεν το κάνει πάντα (σε κάθε shut down δηλαδή) αλλά το κάνει.

Η μπαταρία της μητρικής δεν υποτείθεται ότι είναι επαναφορτιζόμενη? Για πιο άλλο λόγο μπορεί να χάνει την ώρα/ημερομηνία?

Το κουφό είναι ότι τα Vista δεν κάνουν update αν δεν είσαι σε σωστή ημερομηνία (εμένα όταν την χάνει πάει 1.5 χρόνο πίσω). Επίσης, ο μηχανισμός συγχρονισμού της ώρας με on-line υπηρεσίες χρόνου επίσης δεν δουλεύει αν δεν είσαι χρονικά σωστός. Και ρωτάω τώρα εγώ ο ταλαίπωρος χρήστης: αν δεν δουλευει ο συγχρονισμός ώρας/μερας όταν είμαι σε λάθος μέρα/ώρα τότε τι στο δια@#^#$@ το έχουν αυτό το feature? Για να με διορθώσει αν πάω 1-2 λεπτά λάθος.... ?

αυτά

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αν και έχει λυθεί προ πολλού, έστω και αργά μεταφέρω τη λύση: 2-3 μέρες αναμένο σε full λειτουργία για να "νιώσει", να φορτήσουν οι μπαταρίες της μητρικής, κτλ και όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.