Jump to content



arctic silver 5 or ceramic?


venom7

Recommended Posts

Hi και πάλι!!!Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιά πιστεύετε ότι είναι καλύτερη από τις δύο, ceramic ή arctic silver 5, για να μπει σε κάρτα γραφικών με μπλοκ για υδρόψυξη.Γιατί από ότι ξέρω για επεξεργαστές η silver 5 είναι ότι καλύτερο αλλά δεν ξέρω αν ισχύειτο ίδιο για τις κάρτες γραφικών ή μήπως είναι λίγο καλύτερη η ceramic!Τι λέτε?

Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα πείτε μου παράλληλα ποια thermal pads είναι επίσης καλύτερα για να μπουν σε ψυκτράκια για κάρτα γραγικών?Τα 3Μ http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=44&item_id=519 είναι καλά και ότι καλύτερο ή κάποια άλλα και αν ναι, ποιά?

Link to comment
Share on other sites

Ceramique και από μένα, είχα πριν την βάλω silver 5 και είμαι τώρα 1-2oC πιο κάτω, βέβαια μπορεί να μην έφταιγε αυτό, αλλά παρόλαυτα είμαι πλήρως ευχαριστημένος και με τις 2.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.