Jump to content



Εντελως ασχετος με Timings


learner

Recommended Posts

Καλησπερα στα παιδια. Ειμαι τελειως ασχετος με χρονισμους μνημων. Ηθελα να παρω ενα σετακι στα 800MHz DDR2 PC-6400 240pin 2Χ2 gbκαι βλεπω διαφορους χρονισμους. Κατα 99% δεν προκειται να κανω υπερχρονισμο. Καλυτερα ειναι να παρω σε πχ Timings: 5-5-5-12 ή κανενα 4-4-4-12 ή 5-5-5-18 ή κατι διαφορετικο; Δεν ειμαι τοσο αρπαγμενος να παιζω με 1 ή 2 ΜΗΖ απλα να ειναι αρκετα γρηγορες απο μονες τους.

Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για τυχον παιδεμα σας. :flower:

Link to comment
Share on other sites

η μεγαλήτερη συχνότητα είναι συμαντικότερη των μικρότερων timings. δλδ είναι προτημότερο πχ να παρεις 800αρες με 5αρια παρά 667αρες με 4αρια.

αλλά, στην ίδια συχνότητα αυτες με τους χαμηλώτερους χρονισμους ειναι πιο γρήγορες.

αλλα μιας και οπως λες δε θα κανεις υπερχρονισμο παρε το φτηνότερο στη συχνοτητα που θελεις μιας και διαφορες δε θα δεις, πιστεψε με.

Link to comment
Share on other sites

Mηπως υπαρχει καποιο αναλογo 8εμα για να διαβασουμε για τα timings οπως και τι ειναι το cl4,cl5?ειμαι ψιλο ασχετος με αυτο το 8εμα... :o Τωρα το googlarw για να δω τι παιζει...

googlara , χα8ηκα...

Link to comment
Share on other sites

ειναι οι ελαχιστοι χρονοι που απαιτουνται (οι οποιοι εξαρτονται απο τη τεχνολογια τα φυσικα χαρακτιριστικα το μεγεθος κλπ της μνημης) για να ολοκληρωθει μια αναγνωση μιας διευθηνσης ή μια εγγραφη κλπ...

Link to comment
Share on other sites

Τελικα παρηγγειλα και περιμενω να ερθει αυτο το σετακι :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554052

Χρονισμοί: 4-4-4-12

Πριν ειχα αυτο το σετακι :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554002

Timings: 5-5-5-12.

και ειπα να ανεβω λιγο στα gb κυριως για επεξεργασια βιντεο(High Definition)

Καλα θα ηταν αυτο :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555319

αλλα ξεφευγει πολυ :)

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν άτομα που προτείνουν να απενεργοποιήσεις το pagefile άμα έχεις πολλή μνήμη RAM. Το έκανα σαν δοκιμή στην αρχή στο PC της υπογραφής και είδα καλυτέρευση χωρίς προβλήματα (photoshop Internet, Office και γενική χρήση). Το έκανα και στο PC στο γραφείο (2 XEON 3.0 GHz, 4 GB RAM, επεξεργασία 3D μοντέλου εδάφους, photoshop, Internet, Office) και είδα και εκεί καλυτέρευση χωρίς προβλήματα. Προτείνω να απενεργοποιήσεις το Page file. Μόνο αν έχεις πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές που το χρειάζονται, ενεργοποίησέ το. Το γιατί είναι καλύτερα χωρίς page file άμα έχεις πολλή RAM είναι γραμμένο σε άλλο Thread.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.