Jump to content

paoktothebone

Premium Members
  • Posts

    95
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

paoktothebone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Αν υπαρχει ακομα εμενα θα με ενδιεφεραι.
  2. Καπου χαθηκα στην αναγνωση του thread και δεν το ειχα δει!Καλοδουλευτο λοιπον στον συμφορουμιτη! Ευχαριστω για την απαντηση.:bigsmile:
  3. Yπαρχει ακομα αυτο το κουτακι?Αν ναι θα με ενδιεφερε.
  4. Τασε στειλε μου στοιχεια κτλ να στο στειλω και γω. Η εχεις ατομο να το παραλαβει? Το τηλ μου το εχεις απο παλια?
  5. Xαριζω την μητρικη ga-m55plus-s3g Να να αναφερω οτι εχει καποιους σχεδον φουσκωμενους πυκνωτες.Αλλα τελευταια φορα που την δοκιμασα επαιζε. Βρισκομαι στο Ρετζικι η στα Πανεπιστημια η Στην Δελφων. Αποστολη μπορω να κανω αλλα ισως με μια καθυστερηση. Φιλικα Παναγιωτης.
  6. Εγω την θελω για μια φιλη που χαλασε η οθονη απο το laptop της και ειναι φοιτητρια και δεν ειναι σε θεση να το φτιαξει,οποτε λεω να δω αν μπορω να την φτιαξω και να της την παω για να βαζει εκει το laptop.Αν ο φιλος χρηστης fallen4ngel την εχει πιο αμεση αναγκη μπορω να παω πασο.
  7. βλεπω υπαρχει ενδιαφερον για το avermedia.Aς προχωρησει παρακατω καλυτερα. Ευχαριστω.
  8. αν δεν το χρειαζεται καποιο μελος ιδιαιτερα ,δηλωνω ενδιαφερον για το avermedia. Δεν μενω Καλαματα ,οποτε τα εξοδα αποστολης δικα μου.
  9. τελευταιο οφφτοπικ απο μενα...το εχω διαβασει το νημα απο την υπογραφη σου (παλιαοτερα) και θυμαμαι οταν πρωτοαρχισες να sleevareis που εγραφες με το doc στο insomnia αλλα αυτα τα καταραμενα τα αρτανια δεν θα θυμαμαι...και τωρα δεν εχω καμια ψυχικη δυναμη να το ψαξω Aπο περιεργεια ρωτουσα :fun: ναι κατι καταλαβα...αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το τι ακριβως ειναι.
  10. αν ακομα χρειαζεστε 6ο δηλωνω και εγω συμμετοχη.
  11. Να μπω και γω στην σειρα για το home cinema.Αν δεν φυγει στους χρηστες που εχουν προτεραιοτητα,θα αγκαρεψω εναν φιλο να ερθει να το παρει απο τον χωρο σου.
  12. paoktothebone

    Overclocking Core i7 (D0)

    Εγω εχω την UD5A,δεν εχω το τελευταιο bios(εχει παρει ολα τα flashakia ο αδερφος μου...) και καταφερα ανετα να ειμαι στα 4ghz stable.Bεβαια,οι μνημες μου ειναι σκαρτες...(δεν παιζουν με τιποτα πανω απο χ8) να και μια φωτογραφια. ξεχασα να αναφερω οτι μου φαινεται πιο τιμια η gigabyte ud5A απο την DFI T3H8.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.