Jump to content



Πρόβλημα Σύνδεσης στο Internet - Αδύνατη Σύνδεση


kreach

Recommended Posts

Ενεργοποιήθηκε χτες το 2play της Forthnet. Ήρθε και το sms με τα username&password.

Αγόρασα: USRobotics 9107, splitter + filter, καλώδιο cat5e. Προς το παρών δεν χρησιμοποιώ το splitter και έχω το τηλέφωνο σε άλλη "πρίζα".

Όταν συνδέω το filter με την "πρίζα" του τηλεφώνου (αυτή την εσωχή στον τοίχο πως στο καλό λέγεται?) με το router τίποτα! Όταν συνδέω το router ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην "πρίζα" όλα καλά. Εντομεταξύ το site της Forthnet λέει να χρησιμοποιούμε filter. :...:

Mπαίνω στο router γράφοντας 192.168.1.1 αλλα το EasyConfigurator γράφει πως "Η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας είναι 192.168.1.71" (πριν το restart έγραφε 192.168.1.2).

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ μπαίνει στο ιντερνετ ! Παλεύω από χτές βράδυ να δουλέψει :rant:

Εdit: Εδώ φαίνεται καλύτερα η photo http://img230.imageshack.us/my.php?image=provlimafh1.jpg

post-2310-1416073712,2135_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το φιλτρο μπαίνει μόνο σε τηλεφωνικές συσκευές, για να μην ακούς βλακείες απο το ακουστικό και να μην πέφτει η γραμμή...

Το σπλιτερ μπορεις να βάλεις και τη συσκευή αλλα και το ρουτερ στην κατάλληλη θέση :)

Link to comment
Share on other sites

Όχι βέβαια :cool:

Η forthnet είπε πως θα μου φέρουν εξοπλισμό σε καμιά βδομάδα:wall:

Οι ρυθμίσεις πρέπει να είναι ίδιες πχ DNS server, encapsulation ...

EDIT: Πήγα Network and Sharing Center ---> View Status ---> Properties ---> Internet Protocol v4 ---> Properties και έβαλα για dns server 193.92.30.19 και το router γράφει πλεον ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ όμως αν και κλειδώνει ο ρούτερ στα 9694Kbps (DL) και 1021 (UL) κατεβάζω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

*Ξέχασα να αναφέρω πως απενεργοποίησα τα Norton k Windows Firewall

352929323.png

Link to comment
Share on other sites

Kαταλαβαίνω η Forthnet να ευθύνεται για χαμηλό κλείδωμα στο DL / UL. Εμένα κλειδώνει στα ~10Μbps που δεν είναι άσχημα, αν και μας δουλεύει κανονικότατα καθώς πρακτικά προσφέρει ΟΥΤΕ τα ΜΙΣΑ! Tο utorrent πιάνει ταχύτητες μέχρι 900KB/s ενώ στους δύο web browsers όχι ? BTW ο emule είναι μια ενδιάμεση κατάσταση, καθώς κατεβαζω ~110KB/s Δηλαδή η Forthnet να ξέρει αν χρησιμοποιώ torrent ή web browser ??? Γίνεται να ρυθμίσω τον Firefox ώστε να πιάνει τα 900KB/s ??? EDIT: Κατέβασα τον FDM και ιδού τα αποτελέσματα :metal:

post-2310-1416073720,2127_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.