Jump to content



Πρόβλημα με ip!!


loukas

Recommended Posts

Καλημέρα!!Ασχολιομουνα χθες με ενα Η\Υ,λειτουργικο συστημα Windows Exp ελληνικα pro!Καρτα ήχου M-audio 2496,καρτα γραφικων NVDIA geforce 8800Gt 256Mb,Εξωτερική καρτα Τηλεορασης της Crypto,M-Audio Hχεία Studiophile BX-5A,επεξεργαστη INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX,εχει αρκετα καλα πραγματα πάνω...

Του κάνω format και αφου τα εχω φτιαξει ολα στην εντελεια,ερχομαι στο θεμα του internet Connex στα 2Mbps

Προσπαθω να βρω το rooter και δεν μου βρισκει ip...προσπαθω να καταφερω μεσα απο Dos να ανανεωσω το ip αλλα τπτ..Στο τελος πηγαινω λανθασμενα μεσα απο τις συνδεσεις μου-->τοπικη συνδεση--->ιδιοτητες-->internet protocol(TCP/IP):crazy_pilot:εκει αλλαζω manual το ip και κανω επανεκκινηση τον Η/Υ..οταν ανοιξε δεν υπηρχε τοπικη συνδεση...:hmm:

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:Πως μπορω να ξαναδημιουργησω το εικονιδιο της τοπικης συνδεσης και τι προτεινετε να κανω με το rooter..

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα φίλε.

Θεωρητικά πρέπει να έχεις ενα μαύρο modemaκι που δίνει ο οτε, και αυτο συνδέεται και με USB. Δοκίμασέ το έτσι αλλα θα χρειαστεις και το CD που έρχεται μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Μαυρο=μ***α..ναι ετσι ειναι οπως τα λες συνδεεαι κανονικα με firewire και εχω και το Cd το θεμα ειναι οτι πρεπει να μπω στον explorer και να βαλω το ip ετσι ωστε να μπω στις ρυθμισεις του και αυτο να εχει εως αποτελεσμα να το φτιαξω...αλλα πρωτα πρεπει να βρω το ip που μεσα απο τα DOS δες το καταφερα..μου γραφει ρυθμιση παραμετρων...αρα τωρα τι κανω?????:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Γι 'αυτο σου είπα οτι θα χρειαστείς το CD που δίνει ο ΟΤΕ. Απ' οτι θυμάμαι ξεκινά installer και σετάρει το modem. To μονο που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις ειναι τα συνθηματικά σου...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.