Jump to content

ant-gr

Premium Members
  • Posts

    62
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ant-gr

  • Γενέθλια 02/05/1976

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Πέραμα

ant-gr's Achievements

  1. ant-gr

    Ψηφιακή Μέριμνα

    ok, κατανοητο. Σε ευχαριστω.
  2. ant-gr

    Ψηφιακή Μέριμνα

    Ανεβασαν τα εγκεκριμενα καταστηματα. Ειναι λιγο περιεργη η λιστα διοτι εκει που αναγραφονται λινκσ για καταστηματα , εχει και πολλα διαφορετικα λινκσ σε ολοκληρωμενα συστηματα.
  3. ant-gr

    Ψηφιακή Μέριμνα

    Δυστυχως οχι ακομα. https://www.digital-access.gov.gr/plirofories/katalogos-promithefton
  4. Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω σκρουτζομαγαζο που να δεχεται το παραπανω προγραμμα. Δυστυχως μονο πλαισιο,κωτσοβολος ..κ.α ιδια μαγαζια συνεργαζονται με την ενεργεια αλλα το hardware που δινουν ειναι για τα μπαζα
  5. Γεια σας φιλοι μου, Σε ενα linux workstation hp z800 εχω την παραπανω καρτα. Καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα σταματησε να δινει εικονα στην οθονη. Εχω δοκιμασει ολες τις εξοδους (2 dvi + 1 displayport) και ουτε στο boot δεν δειχνει.. Την δοκιμασα και σε ενα αλλο pc (με τον τελευταιο driver nvidia) και ενω τα windows την βρισκουν δεν δουλευουν οι εξοδοι. Δοκιμασα και τον octane renderer μηπως βρει cuda cores αλλα ενω την βρισκω στο μενου του, βγαζει μυνημα λαθους. Εχω ηδη παραγγειλει μια απο το ebay ,αλλα γνωριζει καποιος εαν φτιαχνεται η προβληματικη? και αν διορθωνεται αξιζει τον κοπο? Ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.