Jump to content



Ερώτηση περι επιλογών internet σε φοιτιτικό/ενοικιαζόμενο/απομονωμένο σπίτι


geogeoland

Recommended Posts

Λοιπόν... επειδή η περίοδος φοίτησης πλησιάζει με ταχείς ρυθμούς και αλλά επειδή αντιμετωπίζουν αντίστοιχο θεματάκι διάφοροι φίλοι και γνωστοί, είπα να κάνω εδώ ενα thread για brainstorming. Το (worst case) scenario έχει ως εξής. Μένεις σε σπίτι το οποίο νοικιάζεις, είσαι φοιτητής, σε κάποιο νησί (Κέρκυρα, Λέσβος πχ...) και έχεις (ή δεν έχεις, και οι δυο επιλογές παίζουν) τηλέφωνο σταθερό. Όλα αυτά προϋποθέτοντας οτι η περιοχή έχει dslams και γενικώς κάλυψη dsl. Τι επιλογές έχεις για internet κατ' αρχας με την ταχύτητα μιας dsl, έπειτα με το (σημερινό) κόστος μιας dls και τέλος και τα 2 αν γίνεται? :)

Link to comment
Share on other sites

επειδή από περιοχή σε περιοχή παίζουν πολλοί παράγοντες καλύτερα για αρχή να πάρεις πληροφορίες απο γείτονες (μπορεί να γνωρίσεις και καμιά καλή γειτόνισσα) που έχουν ήδη γραμμές.έτσι αποφεύγεις κακοτοπιές,

του στυλ να αργούνε να ανοίξουν νέες πόρτες σε νέες αιτήσεις...να έχεις θόρυβο στη γραμμή λόγω κακής ποιότητας δικτύου κλπ.

πάρε και κανα τηλέφωνο ή μπες στη σελίδα του http://diodos.gsrt.gr/ να ενημερωθείς για τα φοιτητικά πακέτα.:turn:

Link to comment
Share on other sites

;)

Α, τελευταία (νομίζω και δυσκολότερη) πιθανότητα. Σε μεγάλο νησί (πχ Λέσβο, Ρόδο) αλλά μακριά απο την πρωτεύουσα του, καθηγητής δευτεροβάθμιας, σε ενοικιαζόμενο σπίτι...

Μόνο 3G ή μαθαίνεις σε όποιον έχει το σπίτι (uber 60) με εντατικά σεμινάρια την αναγκαιότητα μιας dsl σύνδεσης? :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.