Jump to content



Που πηγαν τα εικονιδια των φακελλων?


panos68

Recommended Posts

Παρατηρω ενα κουφο προβλημα οταν αντιγραφω καποια αρχεια που εχω σε dvd. Εχω κανει καποιους φακελους μεσα στα dvd να φαινονται με ενα συγκεκριμενο εικονιδιο (των windows xp).

Οταν τα κανω copy paste στον δισκο παρατηρω οτι αντιγραφονται μεν κανονικα αλλα χανεται το εικονιδιο που ειχα ορισει να φαινεται ο φακελος με αυτο.

Παρατηρω οτι το αρχειο desktop που ειναι μεσα στο φακελο ειναι οκ -απειραχτο. Τις πταιει?

Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει γιατι μιλαμε για τεραστιο ογκο δεδομενων που θελω να τα ξεχωριζω με τα εικονιδια τους και ειναι σχεδον αδυνατο να ξανααλλαξω τους φακελλους εναν -εναν.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Link to comment
Share on other sites

Ίσως μια φωτογραφία βοήθαγε...:)

Φιλε μου για να καταλαβεις το προβλημα θα στο πω πιο απλα : εχεις στο δισκο ενα φακελο που του εχεις αλλαξει το εικονιδιο του. Μετα τον αντιγραφεις σε dvd με το Nero.

Mετα πας και κανεις αντιγραφη και επικολληση τον φακελο αυτο σε ενα δισκο.

Αλλα οταν πια πεφτει στο δισκο ολα ειναι οκ εκτος απο το εικονιδιο του φακελου. Αυτο για καποιο λογο -ενω το desktop.ini αρχειο ειναι οκ μεσα στο φακελο - δε φαινεται και ο φακελος εχει το κλασσικο κιτρινο εικονιδιο ενω θα'πρεπε να 'χε αυτο που του χα ορισει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.