Jump to content


Περιορισμένη δικτυακή σύνδεση.


thanos*

Recommended Posts

Γεια σας καταρχήν, είναι η πρώτη φορα που γράφω στο forum σας.

Θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς είμαι και νέος σχετικά στον χόρo και περισσότερο στης δικτυακές συνδέσεις.

-Έχω ένα laptop [asus eee pc 1000H] και ένα desktop pc που χρησιμοποιώ σύνδεση στο internet με ασύρματο modem.

-Τω πρόβλημα είναι στο laptop. Όπως είναι γνωστό( ; ) τo [asus eee pc 1000H] έχει πάνω του wi-fi, ενώ μπορώ να συνδεθώ με τo modem (ασύρματα πάντα) δεν μπόρο να μπω στο internet. Ο λόγος είναι ότι μου λέει στης θέσεις δικτύου η σύνδεση είναι *περιορισμένη η χωρίς αξιοπιστία* αν μπορεί κάποιος να μου πει που κάνω λάθος. Το ίδιο γίνετε και με τη σύνδεση laptop/desktop μέσο καλωδίου η σύνδεση είναι *περιορισμένη η χωρις αξιοπιστία*. Επίσης δεν μπορώ να αλλάξω την ip καθώς κανω επιδιόρθωση και μετά από αρκετή ώρα κολλάει.

-Τo laptop χρησιμοποιεί προσαρμογέα δικτύου Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller.

Αν έχω κάνει κάποιο λάθος με τo θέμα ζητω συγγνώμη και παρακαλώ να τo σβήσετε, δεν έχω βρει κάποιο παρόμοιο θέμα αν υπάρχει και μου διέφυγε ας μου τω δώσει κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

Θάνο, αυτό συμβαίνει όταν δεν δίνεις τον σωστό passphrase για να συνδεθείς στο wifi router.

Αν κατάλαβα καλά αυτό έχει να κάνει με κάποιο κωδικό και εγώ δεν έχω κάποια τέτοια ρύθμιση. Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες αν και νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στης ρυθμίσεις του laptop αλλα έχω μπερδευτή αρκετά και δεν μπορώ να βρω άκρη :tomato:

Και να υπενθυμίσω ότι το ίδιο γίνετε και με την σύνδεση μέσο καλωδίου με το desktop άσχετα με το internet, απλή σύνδεση.

Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου.

Link to comment
Share on other sites

τις ρθμίσεις σου στο modem/router τις κοίταξες??

Ναι όλα είναι ok με το modem από το desktop μπορώ να συνδεθώ κανονικά.

Αλλα επιμένω πως το λάθος είναι στο laptop μου.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Link to comment
Share on other sites

φιλε εκει που εχει τις οθονες στην μπαρα σου εχει !!!!! κατι τετοιο εαν ναι μου το κανει και μενα πηγενε επανω στις οθωνες κανε 1κλικ αριστερο και μετα εκει που λεει υποστιρξη κανε επιδιορθωση και δες αν κανεις δουλεια

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα λύθηκε έδωσα στατική ip από της ιδιότητες της σύνδεσης αλλα ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν δούλευε με το αυτόματο αλλαγμα.

Όχι φιλε μου δεν μπορώ να κάνω επιδιόρθωση αν διαβάσεις καλά τι έγραψα θα το δεις. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά γεια σας και πάλι. Δυστυχώς έχω πάλι πρόβλημα με την σύνδεση έχω δώσει ip "χειροκίνητα" γιατί με τo αυτόματο για κάποιο λόγο δεν δουλεύει, αυτή τι φορα μπορώ να κάνω κανονική σύνδεση χωρίς να είναι περιορισμένη ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μπω στο internet. Τα φώτα σας παρακαλώ άρχισα να σκέφτομαι τo format ΜΉΠΩΣ και ΑΝ γίνει κάτι. Αλλιώς τo βλέπω για :suicide:

Link to comment
Share on other sites

κανε ping στο 127.0.0.1 και στο 74.125.79.147 και πες τι γινεται.

Edit κανε ping και στην ip απο το desktop

Αν κατάλαβα καλά μου λες να τo κάνω μέσα από dos(?) άλλο τρόπο δεν ξέρω εγώ τουλάχιστον για να το δω, αν ναι μου βγάζει αυτό

στο 127.0.0.1 από/ληφ =4, απώλεια 0%.ενώ στο άλλο έχω απώλεια 100% από ότι λέει.

Στο desktop χρησιμοποιώ το αυτόματο δεν βάζω στατικό ip.

Αν μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι αυτό που μου είπες γιατί δεν ξέρω και πολλά πάνω στο θέμα. :hm:

Link to comment
Share on other sites

Έχω και πάλι πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν δίνει IP αυτόματα και η σύνδεση γίνετε περιορισμένη η χωρίς δυνατότητες αν μπορεί κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.