Jump to content



Κολλαει κ μετα σβινει


mxdmax

Recommended Posts

Για σας εχω ενα μεγαλο προβλημα...κολλαει το pc ενω παιζω η κανω διαφορες εργασιες κ μετα για να ξεκολλησει πρεπει να κανω restart αφου ετσι κ αλλιωσ μετα απο λιγο βγαζει μια μπλε οθωνη κ μ λεει πωσ εχω καπιο προβλημα...Εχω κανει crossfire εχω 2 HIS Radeon HD 3650 512mb DDR3 και motherboard της asrock την A770 Crossfire,επεξεργαστη τον AM2 6000+ και 4gb ram...κ ακομα εως την εξης απορεια πωσ γινετε να μου διχνει πωσ εχω 2,98 gh επεξεργαστη ενω ειναι 3,02 κ οταν οταν εχω κ τισ 2 καρτες μου διχνει πωσ εχω 2,99 gb ram οταν βγαζω την μια καρτα μου διχνει πωσ εχω 3,25 gb ram..μηπωσ μπορει να με βοη8ησει καποιος γιατι αυτο το θεμα με ταλαιπορει 5 μηνες κοντα κ δεν εχω βγαλει ακρη....???????Ευχαριστω...:toomuchne:...::hm::suicide2:

Link to comment
Share on other sites

Για την απορία, πρέπει να βάλεις 64bit win για να δεις όλη την ram. Για τον CPU η διαφορά είναι μικρή και λογική, γιατί η συχνότητα δεν είναι σταθερή, αλλά ανεβοκατεβαίνει.

Τώρα για το γιατί κλείνει, ίσως να είναι θέμα θερμοκρασιών....

Τι temps και τι ψύξη έχεις?

Γενικά, βάλε μια την σύνθεσή σου...

Link to comment
Share on other sites

μηπως ειναι λογισμικου το προβλημα? εγκατεστησες καποιο προγραμμα οταν παρατηρησες αυτο το προβλημα?? Σαν ασυμβατοτητα μου μοιαζει εμενα... για τον επεξεργαστη αν δωσεις λιγο ρευμα παραπανω θα στο δειξει κανονικα (ετσι εκανα εγω τουλαχιστον στον AMD μου).

Link to comment
Share on other sites

Φιλε mech5107 δεν εγινε τπτ....παλι εσβισε...κ οι θερμοκρασιεσ ηταν χαμηλες οπως οταν εχω την 1 καρτα γραφικων..αυριο θα βαλω τα xp x64 sp2 μπας κ αλλαξει τπτ...αλλιως θα το πεταξω στο ρεμα....:weep::weep::weep::confused::confused::weep:

Link to comment
Share on other sites

Έχεις κάνει overclock? Αν ναι τότε μπορεί να είναι στο ρεύμα του επεξεργαστή το πρόβλημα.Αν όχι τότε, μήπως έχεις κανα card reader ή τίποτε συνδεδεμένο σε usb θύρα και θέλει drivers ή υπερφορτώνει και στο κάνει?Άμα είναι τότε βγαλ'το και δοκίμασε!Και δοκίμασε και κανα bios update...δεν κάνει κακό...ποτέ δεν ξέρεις!!!

Link to comment
Share on other sites

φιλε το memtest ειναι καθαρο....μου ειχαν βαλει μητρικη για sli κ οχι για crossfire κ ετσι πηγα κ μου την αλλαξαν...μετα δεν μου επερνε λογισμικο κ ετσι εκανα update στο bios κ τα πηρε.....δν ξερω τι φταιει....:(:(:fie::hm::hm::toomuchne

Link to comment
Share on other sites

ναι τα φορτονε μεχρι να αποθηκευτουν οι ρυθμισεισ κ μετα κολλαγε...κ ετσι εκανα update στο bios κ εβγαλα την μια καρτα γραφικων....αλλιωσ δεν εμπεναν....ρε φιλε να το πεταξω στο ρεμα να τελειωνω....?

Link to comment
Share on other sites

γιατί δεν πάς πίσω τη μητρική?? αφού μάλλον αυτή έχει το πρόβλημα... αν δεν μπορείς δοκίμασε να βάλεις κάποιο ενδιάμεσο bios από αυτό που είχε στην αρχή και αυτό που έχεις τώρα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.