petkate Δεκέμβριος 13, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 αυτό που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί εταιρίες όπως η asus δεν ενσωματώνουν πιο σοβαρά κυκλώματα τροφοδοσίας (στα extreme motherboard τουλάχιστον ). κάποιος που είναι έτοιμος να πληρώσει 400,- ευρώ για μια μητρική ,δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να δώσει άλλα 200,- ευρώ για να έχει max δυνατότητες overclocκ τεσπα ... μπράβο HIPRO κομμάτι κομμάτι πας να κάνεις δικιά σου μητρική εεεε??? hipro tech extreme Maximizer motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Δεκέμβριος 13, 2008 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Μπραβο ρε Γιωργο,γρηγορα το τελειωσες:clap: Σου ευχομαι να σου δωσει το boost που θες στις καρτες γραφικων και μετα να σε κοιτανε οι αλλοι με τα κυαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Δεκέμβριος 14, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 αυτο ειναι modding:dirol:τις πλακετες πως τις φτιαχνεις? εχεις special 'εργαλεια' ή τις κανεις οπως οι κοινοι θνητοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 14, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Όπως οι κοινοί θνητοί........ Φωτογράφιση, μετά εμφάνιση με καυστική σόδα και μετά αποχάλκωση με υδροχλορικό οξύ και πενιντρόλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Δεκέμβριος 14, 2008 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Όπως οι κοινοί θνητοί........ καυστική σόδα και μετά αποχάλκωση όπως flup ή tuboflo (αυτό για το ζεστό νερο) με υδροχλορικό οξύ όπως άκουα φόρτε και πενιντρόλ.... όπως καθαρό οξυζενέ (όχι αυτό με τα πρόσθετα που δεν πειράζει το δέρμα) Εναλλακτικά κάνει και το NOVASEPT των 6 ωρών (υγρό φακών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Δεκέμβριος 14, 2008 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Κανονικά θα μπούν τα IRF1404 Mos-Fets, αλλά λόγω ότι δε βρήκα, χρησιμοποίησα κάποια "κατώτερα" για τώρα μέχρι να έρθουν τα άλλα απ'έξω..... Μόλις το τελείωσα και είναι έτοιμο για δοκιμές...... Ισχυρό και μου αρέσουν τα εξαρτήματα που έβαλες Ωραίος, δοκίμασε το και με μεγάλο φορτίο να δείς πως συμπεριφέρεται. Αν χρειαστείς μεγάλο ωμικό φορτίο πες μου. Φιλικά, Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Δεκέμβριος 14, 2008 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Όπως οι κοινοί θνητοί όπως flup ή tuboflo εχω μπριζωθει ασχημα λεμε να μπλεξω με τετοια (:mamba:oχι maximizer και διαστημικα, κανα πομπουδακι για το γελιo:tomato:) Μαστρο-Hipro δυο φορες μπραβο αφου ειναι στο χερι οι πλακετες:worship: αναμενουμε τα 3dmarks Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 14, 2008 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2008 Mπράβο Ηipro......Εύχομαι να δουλέψουν όπως περιμένεις οι πλακέτες.Δηλαδή τώρα άμα κατάλαβα καλά δεν θα σε ενδιαφέρουν οι μόντες στις κάρτες, αφού από την πλακέτα θα τις κάνεις ότι θες, οπότε θα δώσεις τις μόντες στην δημοσιότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 15, 2008 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Ωραίο φαίνεται, αλλά πως συνδέεται; Αυτό το πράσινο έχει εξόδους ρεύματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 7, 2009 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2009 Bump.Κανένα νέο γιώργη?Δουλεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.