Jump to content



Distributed Computing


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΕΛ.

Recommended Posts

Παιδιά ψάχνω πληροφορίες για μία εργασία που έχω αναλάβει στη σχολή με θέμα:"Distributed Computing". Αν γνωρίζει κάποιος τίποτα π.χ. βιβλιογραφία ή οτιδήποτε άλλο παρακαλώ ας στείλει. Θα με σώσει!!!!!:weep:

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξα.Έχει κάποια βιβλία αλλά επειδή είναι οικονομικό το τμήμα όπως καταλαβαίνεις η βιβλιογραφία είναι περιορισμένη γύρω από τέτοια θέματα..Για το internet ξέρω ότι έχει άπειρα πράγματα για το Distributed Computing.Το θέμα είναι τι από αυτά μπορεί να μπει στην εργασία γιατί ο καθηγητής θέλει καλές πηγές (π.χ. επιστημονικά άρθρα) και χρόνος δυστυχώς δεν υπάρχει. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσω πληροφορίες από Wikipedia-έχει αρκετές.. Ξέρετε αν υπάρχει τπτ από ελληνική βιβλιογραφία?? Ψάχνω γενικά ότι έχει σχέση με Distributed Computing δεν είμαι περιορισμένος σε κάτι συγκεκριμένο..

Link to comment
Share on other sites

καλο θα ειναι να μην παρεις πολλα απο wiki αφου πλεον το ξερει και η κουτση μαρια (και οι αλλες κουτσες)

εσυ θα κρινεις τι μπορει να μπει στην εργασια,νομιζω.

Link to comment
Share on other sites

τι ακριβώς ψάχνεις για το dc ξέρεις;

κάνε, με τον καθηγητή σου μαζί, μια δομή, να ξέρεις που θα κινηθείς, τι ακριβώς ψάχνεις και με τι θα ασχοληθείς. δεν είναι λίγα αυτά που μπορείς να γράψεις.

Link to comment
Share on other sites

Πηγες μπορεις να βρεις απτο wiki, οπου βαζοντας τα στο google μετα θα σου βγαζει αλλα site και εκει θα παιρνεις πραγματα και καινουργιες πηγες κοκ..

Συμφωνω απολυτα ως προς τον σχεδιασμο της δομης. Αυτο συνηθως ειναι και το πιο δυσκολο κομματι, αφου ξερεις τι να γραψεις το να το βρεις μετα ειναι διαδικαστκο :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.