Jump to content


20" Δώρο for X-mas


Slaughter18

Recommended Posts

Για σας παιδιά είμαι στην αναζήτηση για δώρο τα Χριστούγεννα μια 20αρα (max 400Euros) εχω access σε όλες τις εταιρίες εκτός απο Ειζο και κάποιες άγνωστες που κυκλοφορούν στο εξωτερικό (συνεργασία με εταιρίες)

Αυτά που κάνει: Λίγο gaming, photoshop, πολλές ταινίες,surf,documents,codin

Αυτά που θέλω να έχει σίγουρα: Καλό πανελ (S-PVA ή S-IPS) και να έχει ωραία χρώματα για ταινίες κτλ,20" γιατί η απόσταση είναι μικρή!

Σκεφτόμουνα κάτι σε Νεκ με καλό πανελ και glossy τη λετε;

Ευχαριστώ τα παιδιά εκ των προτέρων,

:happy2: :victory:

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν να την πάρεις,στοιχίζει περίπου 623 λίρες Αγγλίας συν την courier που θα στην φέρει έξω από το σπίτι σου..:hehe::hehe:

review εδώ:http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/23/nec-multisync-24wmgx3-24in-widescreen-lcd/1 :daisy: :crazy_pilot: :dance3: μεγειά λοιπόν.:dirol:

Link to comment
Share on other sites

Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη μιλάω για αυτή που βγήκε το 2007 κάπου στη μέση και κοστίζει στο περιπου όσο η HP μην ανησυχής για το από που θα την πάρω... Η παραπάνω οθόνη που ανέφερες είναι μία απο τις ακριβές και απαράδεκτες οθόνες apparently...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.