Jump to content



Αλλαγη Κουτιου Γνωμες


billis_kou

Recommended Posts

Ειμαι σε σκεψεις για την αλλαγη κουτιου. Ειμαι κατοχος ενος Heroichi 6A9 το κλασικο midi tower και λεω να παω σε αυτο . Ποια ειναι η γνωμη σας? Το εχει δοκιμασει κανενας? Δεν θελω πολλα πραγματα,θελω απλα ενα φτηνο full tower να μπουν ολα μεσα ταχτοποιημενα και ομορφα.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου αυτές πιστεύω είναι οι δύο best επιλογές σου

SHARKOON REBEL12 VALUE BLACK 110€

CoolerMaster Haf 932 Black 140€

ok για το Haf

αλλά το rebel με την καμία (δύσχρηστο κουτί και κακά σχεδιασμένα το άλλαξα σε 6 μήνες)

Link to comment
Share on other sites

Βασικα για να πω την αληθεια ημουν μεταξυ του sharkoon και του akasa. Το θελω οσο πιο απλο γινετε χωρις να χτυπαει πολυ στο ματι εξωτερικα. Το μονο που θα του κανω εγω μετα θα ειναι να κοπει το πλαινο για να μπει πλεξι.

Το HAF το ειδα αλλα δεν με εντυπωσιασε.Σας ειπα μου αρεσουν τα απλα.Αυτο που βασικα με τρελενει ειναι αυτο αλλα δεν δινω 179euro για κουτι. Απλα ρωτησα μηπως το εχει καποιος για να μπορεσω να δω φοτο απο το εσωτερικο του κουτιου γιατι στο νετ δεν βρηκα στην σελιδα του κατασκευαστη φοτο απο το εσωτερικο του.Ισως τελικα να παρω καποιο midi και με το καταληλο mod να το φερω στο επιθυμητο αποτελεσμα η ακομα καλυτερα να καταφυγω στην κατασκευη καποιου custom made tower.

Thanks anyway :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.