Jump to content



Προβλημα με ταχυμεταφορες πορτα πορτα


george1551

Recommended Posts

Για αρχή θα ήθελα να πω ότι δεν ήξερα που αλλού να το ποσταρω αν κάνω λάθος στο θέμα ας με διορθώσετε

Τρομάρα μου που τα είχα και σε υπόληψη να σας πω τι έπαθα τι έκανα και να μου πείτε τι άλλο θα μπορούσα να κάνω.

Βρήκα από κάποιο φόρουμ ένα τηλέφωνο και το πήρα, το παλικάρι μου είπε πως θέλω να μου το στείλει και λέω με πόρτα πόρτα των ελτα μια και μου είχαν κάνει τις λιγότερες κακές ε τι το είπα τρίτη απόγευμα μου το έστειλε έχω και την απόδειξη σήμερα παρασκευή από ΑΘΗΝΑ ΧΑΝΙΑ και δεν έχει έρθει και προβλέπετε να έρθει στα χέρια μου αν έρθει από δευτέρα , τα παίρνω και στέλνω καταγγελία στην εεττ και στην γενική γραμματεία καταναλωτή, λέτε να τους ρίξουν κάνα πρόστιμο να μάθουν να σέβονται επιτέλους τον κόσμο και να ανταποκρίνονται οι υπηρεσίες στην τιμή που πληρώνουμε και να μην λένε ότι θέλουν ? Εαν έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας πείτε να τους την κάνω γιατί είναι να μην πω τι!

Link to comment
Share on other sites

Συνεργάζομαι με τα ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα και σχεδόν σε όλες μου τις συναλλαγές έρχονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημέρα αποστολής. Άντε να έχει και μία μέρα καθυστέρηση αν το έχουν παραλάβει από τον αποστολέα μετά το μεσημέρι.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα δεύτερη φορά μου την κάνουν την άλλη 10 μέρες ψάχναμε ένα δέμα και δεν το βρίσκανε και ξαφνικά εμφανίστηκε σε μια μέρα από το πουθενά αλλά κάνανε τις πάπιες για τα χρήματα τώρα όμως θα το τραβήξω γιατί το κάνανε πολύ χοντρό τρίτη με δευτέρα δεν τους πληρώνω για ταχυμεταφορά και θα φροντίσω να φάνε και κάνα πρόστιμο έτσι για το γαμώτο.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς έχει κολλήσει από προχτές στο αεροδρόμιο και δεν λέει να ξεκολλήσει έχουν λέει κάποιο πρόβλημα και δεν λέει να ξεκολλήσει. Άλλη μια φορά με την 3850 Γιώργο αν θυμάσαι είχα πρόβλημα 1 εβδομάδα την έψαχνα και καλά το tracking ήταν ανύπαρκτο και όλα τα κουλά σε μένα συμβαίνουν τι να πω!!! είμαι γκαντέμης γμτ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.