Jump to content



κατασκευη θηκης για το ψυγειο..


pug_f_e

Recommended Posts

Xρονια Πολλα!!

Παιδια πειτε μου και σεις τη γνωμη σας μπας και ξεχναω ή δε σκεφτομαι καλα κατι..

Σκεφτηκα λοιπον.. αντι να τρυπαω απο πανω το κουτι ή απο κατω για να παιρνουν αερα οι ανεμιστηρες, να κοψω ενα παλιο κουτι και να κανω μια θηκη, που θα μπει πανω απο το κουτι..

hlhhaywkn0ylyqzf95f1.jpg

καπως ετσι

mmlh6d7a1qg5nm1y16o5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πιο σωστό θα ήταν να γύριζες τουμπα το ψυγείο ετσι ώστε τα ρακόρ να κοιτάνε προς τα κάτω και τους ανεμιστήρες να πάνω απο το ψυγείο ετσι ώστε να φύσάνε κρύο ελεύθερο αέρα στο ψυγειο... Ειναι αρκετά πνιγμένοι στο σχέδιο που δίνεις... ;)

Link to comment
Share on other sites

Η φασαρία δεν μειώνεται όμως βάζοντας τους ανεμιστήρες ανάμεσα..

E πως.. αφου θα ειναι κατω απο το ψυγειο και μαλιστα κλεισμενα σε ενα κουτι, που ειχα σκοπο να βαλω και καποιο ηχομονωτικο στα πλαινα( στο εσωτερικο του κουτιου)

Link to comment
Share on other sites

Πιο σωστό θα ήταν να γύριζες τουμπα το ψυγείο ετσι ώστε τα ρακόρ να κοιτάνε προς τα κάτω και τους ανεμιστήρες να πάνω απο το ψυγείο

αυτη ειναι η πιο αποδοτικη λυση.

δοκιμασα να κανω κατι παρομοιο με εσενα, να βαλω τα φουρφουρια κατω απο ψυγειο αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν το επιθυμητο στις θερμοκρασιες. Βαζοντας ανεμιστηρακια απο πανω ειδα διαφορα της ταξεων των 3-4 βαθμων σε load.

attachment.php?attachmentid=4708&d=1226329179

η συζητηση εγινε εδω

Link to comment
Share on other sites

Αν το κουτι σου ειναι αρκετα μεγαλο καλυτερα παντως να μην ασχοληθεις με την κατασκευη ξεχωριστης θηκης, το αισθητικο αποτελεσμα και χρονος θα ειναι χειροτερο σιγουρα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.