Jump to content

Ερώτηση για 3gb ram σε win xp pro 32bit

Recommended Posts

Posted

Καλημερα παιδια και Χρονια Πολλα.. εχω βαλει στο συστημα μου 2x1gb corsair ram και 1gb g.skill.. Βλεπω μια χαρα τα 3gb συνολικης μνημης.. η ερωτηση μου ειναι η εξης.. πως βλεπει το συστημα μου τα 3gb??? 2gb σε dual και 1gb μονο του???

Posted

όχι εχεις χασει το dual channel.

για να εχεις dual πρεπει να ειναι κατειλημμένα τα 1-3 slot ή 2-4 slot με κιτ των 1gb ή 2gb.

ειτε σε 32bit ειτε σε 64bit.

Posted

αυτο ειναι καλο ηη κακο?? εννοω συμφερει να χασεις το dual για να εχεις 3gb ram?

Posted

ή να εχεις 4ερα dimmakia! Οταν εχεις 3 σπαει το dual!

Για να παιξεις dual θελεις 2 ή 4ερης μνημες!

Posted
αυτο ειναι καλο ηη κακο?? εννοω συμφερει να χασεις το dual για να εχεις 3gb ram?

Aναλογα τις απαιτησεις και τι δουλευεις.

Αν εχεις ΧP32bit καλυτερα το dual με 2gb συνολο.

Εκτος αν δουλευεις προγραμμα που εχει απαιτησεις σε φυσικη ποσοτητα RAM

και μπορει πρακτικα να την διαχειρηστει ετσι ωστε να βγεις κερδισμενος.

αν και σ αυτην την περιπτωση μαλλον θα ειχες OS με 64Βit.

Εdit : Τι σε οδηγησε και εβαλες 1 gb παραπάνω?

Posted
Aναλογα τις απαιτησεις και τι δουλευεις.

Αν εχεις ΧP32bit καλυτερα το dual με 2gb συνολο.

Εκτος αν δουλευεις προγραμμα που εχει απαιτησεις σε φυσικη ποσοτητα RAM

και μπορει πρακτικα να την διαχειρηστει ετσι ωστε να βγεις κερδισμενος.

αν και σ αυτην την περιπτωση μαλλον θα ειχες OS με 64Βit.

Εdit : Τι σε οδηγησε και εβαλες 1 gb παραπάνω?

ειχα τις g.skill και το ενα dimm τα εφτυσε και ετσι πηρα τις corsair 1066mhz και ειπα να βαλώ στο συστημα μου τις corsair καθως και το ενα dimm απο τις g.skill που δουλευε..

Posted
για τσεκαρε και cpu -z

τι ακριβως να τσεκαρω??? αν εχω 3gb ram??? καλες οι corsair αλλ δε μπορω να τις βαλω στις default ρυθμισεις δηλαδη 1066.. εχω δοκιμασει παραπανω ρευμα αλλα τιποτα.. μαλλον το mobo φταει..

Posted
Καλημερα παιδια και Χρονια Πολλα.. εχω βαλει στο συστημα μου 2x1gb corsair ram και 1gb g.skill.. Βλεπω μια χαρα τα 3gb συνολικης μνημης.. η ερωτηση μου ειναι η εξης.. πως βλεπει το συστημα μου τα 3gb??? 2gb σε dual και 1gb μονο του???

βάλε ακόμα 1gb και θα βλέπει dual

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.