Jump to content



Δεν γράφει το dvd?


astrolabos

Recommended Posts

Έχω στον υπολογιστή μου, Windows Vista Bussines 64bit. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι δεν μπορώ να σταυρώσω αντιγραφή cd ή dvd. Αποφάσισα να πάρω άλλο dvd-rw (Είχα ένα Samsung, πήρα και ένα LG) και λόγω του ότι το dvd-rom που είχα ήταν ide, το έβγαλα και έβαλα το νέο sata στη θέση του.

Τώρα, όποτε πάω να γράψω κάτι, ό,τιδηποτε, δεν έχει σημασία, στο μεν LG δεν ξεκινάει η αντιγραφή και δεν μπορώ να βγάλω το δισκάκι παρα μόνο με επανεκκίνηση, στο δε samsung μου λέει ότι η εγγραφή ολοκληρώθηκε, αλλά το cd παραμένει άδειο.

Μητρική έχω την Gigabyte 965P-DS4 rev 1.0 και είχα το sp2 πάνω (αγγλικά windows γαρ) το έβγαλα και το πρόβλημα εξακολούθησε. Καμμία ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

ελλατωματική παρτίδα από δισκάκια maybe; είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν μερικές μέρες...είχα δοκιμάσει σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές με δύο διαφορετικά προγράμματα και παρόλα αυτά καμιά αντιγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Χτες δοκίμασα με νέα παρτίδα και έγραψα κάπου 50 gb χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Βαλε μια το Tuneup Utilities 2009 στο Pc και σκαναρε το pc σου για προβληματα ισως κατι να εχει πιραχτει στην registry η κατι αλλο στο Software και να σου βγαζει προβλημα δεν γινεται να διαβαζει και να μην γραφει κατι εχει πιραχτει στανταρ!!!

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτό το thread το πρόβλημα που περιγράφω ανακάλυψα πως τελικά οφείλεται στο itunes. Δοκίμασε την λύση που περιγράφεται στο post 13 που θεωρώ πως είναι η τελευταία πριν το πας για έλεγχο σε κάποιο κατάστημα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.