Jump to content

Αγορά τροφοδοτικού 700watt

PANJOSS

Recommended Posts

Posted

Χαιρετώ την παρέα του thelab.gr :happy2: Είναι το πρώτο μου post για αυτο αν κανω κανα λαΘακι συγχωρήστε με:man_in_love:...Ας μπω στο κυρίος θέμα... Ψάχνω τροφοδοτικό 700watt...έχω σταμπάρει μερικά(e-shop.gr) αλλα πριν την αγορα λέω ας ρωτήσω και τα παιδιά...κατι παραπάνω ξέρουν.. :computer:...θα δώσω γύρο στα 150€ τι μου προτείνετε;;;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρον

Posted

Εγω φιλε μου πηρα με 150 ευρω το coolermaster real power pro 850 watt απο multirama πριν κανα 4μηνο.Τσεκαρε το και αυτο...

Καλωσηρθες στην παρεα μας.:clap:

Posted
Χαιρετώ την παρέα του thelab.gr :happy2: Είναι το πρώτο μου post για αυτο αν κανω κανα λαΘακι συγχωρήστε με:man_in_love:...Ας μπω στο κυρίος θέμα... Ψάχνω τροφοδοτικό 700watt...έχω σταμπάρει μερικά(e-shop.gr) αλλα πριν την αγορα λέω ας ρωτήσω και τα παιδιά...κατι παραπάνω ξέρουν.. :computer:...θα δώσω γύρο στα 150€ τι μου προτείνετε;;;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρον

Στην ισχύ και χρήματα που ζητάς μάλλον αυτή είναι η καλύτερη επιλογή:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1030116&Manufacturer=Corsair&category=69977705&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E10A8285E146F8F2191F0A4558119D735B3AE45BD0071B3B599EA1A9C80CAD91C39D8D255E2DB56A376A4B6C16F51465C5F99863C00D8519F4393111EDA5626B1D189FD031076CB023C285C6BF8CC637194116B48830BB4EF57A9BAC3539B00FE3E32360A546E9D499EBCAAD7B1A7D4FE9

Επίσης και το PC P&C είναι πάρα πολύ καλό. Το Hipro-tech δεν το γνωρίζω και τα Tagan τα αντιπαθώ, καθώς οι προηγούμενες εκδόσεις τους ήταν από τα χειρότερα προϊόντα από ποιότητα και σχεδιασμό που είχα δοκιμάσει ποτέ στην ζωή μου.

Posted

εγω σου προτεινω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806624 .

το εχω σε 620watt.ο μονος λογος για τον οποιο δεν πηρα corsair ειναι ο θορυβος το οποιο θα διαπιστωσεις και απο το review του λαμπη.το coolermaster ειναι εντελως αθορυβο με Efficiency 81%.ειμαι απολυτα ευχαριστημενος:bigsmile:

Posted
.....το coolermaster ειναι εντελως αθορυβο με Efficiency 81%.ειμαι απολυτα ευχαριστημενος:bigsmile:

Χωρις fan δλδ? γιατι αλλιως θα κανει εστω και λιγο θορυβο.

Για το hipro-tech θα πηγαινα εγω μαλλον σε αυτα τα λεφτα.

Posted
εγω σου προτεινω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806624 .

το εχω σε 620watt.ο μονος λογος για τον οποιο δεν πηρα corsair ειναι ο θορυβος το οποιο θα διαπιστωσεις και απο το review του λαμπη.το coolermaster ειναι εντελως αθορυβο με Efficiency 81%.ειμαι απολυτα ευχαριστημενος:bigsmile:

ποιος θορυβος???εγω εχω το 620 και ακουω μονο τους ανεμιστηρες του κουτιου, αν τους κλεισω δεν ακουω τιποτα....η σχεδον τιποτα γιατι σε απολυτη ησυχια δεν υπαρχει ανεμιστηρας ποου να γυριζει και να μην ακουγεται...

και για να μην ξεχνιομαστε...corsair απο πλαισιο και 5 χρονια εγγυηση...

Posted
Απο εμενα κοιτα κατι σε tagan απλα εγγυηση!

για ποσα χρονια εγγυηση μιλαμε??γιατι το 480w μου στα 2 χρονια αρχισε να μου κανει νερα

, παρολο που το συστημα δεν ζοριζονταν καθολου-το σηκωνε και τροφοδοτικο 350w-

Posted

Amartolos το 620 ειναι αλλη σειρα σε σχεση με το 750(HX vs TX). Δεν εχουν σχεση στο θορυβο που παραγουν.

Posted
Amartolos το 620 ειναι αλλη σειρα σε σχεση με το 750(HX vs TX). Δεν εχουν σχεση στο θορυβο που παραγουν.

ουπς....γραψε λαθος.:to_pick_ones_nose3:

• 3 weeks later...
Posted
Εγω φιλε μου πηρα με 150 ευρω το coolermaster real power pro 850 watt απο multirama πριν κανα 4μηνο.Τσεκαρε το και αυτο...

Καλωσηρθες στην παρεα μας.:clap:

+1 καταπληκτηκο τροφοδοτικο η αλλιως κοιτα κατι σε Tagan :cool:

• 1 year later...
Posted

Kαλησπέρα,

τελικά ποιο τροφοδοτικο αγόρασες; Τσιμπησε το Tagan ή το coolermaster;

Με ενδιαφέρει το Silent pro 700 και να το έχεις αγοράσει και μπορεις να μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου θα ήταν πολυ χρήσιμο!

Αυτο που με απασχολει περισσότερο ειναι ο θόρυβος, να ειναι πραγματικα αθόρυβο γιατί σε review του pcw το βγάλανε θορυβώδες και μου προκάλεσε εντύπωση!

Επισης με την τιμούλα του ειναι ψιλοδράμα...εχει τσιμπήσει με το ευρώ που επεσε σε σχέση με το δολλάριο κανα 15αρι με 20αρι ευρω :S :cry:

Posted

Φίλε profiti, εγώ σου προτείνω το corsair 850w. Πολλά watt, με αρκετά καλή τιμή, και όπως είδα και σε ένα review είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Αν παρά όλα αυτά θες κάτι πιο extreme, και πιο εγγύηση στα τροφοδοτικά δες αυτό εδώ το tagan. Πολύ καλή ευκαιρία κι αυτό σε απόδοση τιμή, αλλά αν και τα κάνει τα λεφτά του, παραμένει αρκετά ακριβό.

Αυτά από εμένα. Περίμενε προτάσεις κι από τα άλλα παιδιά του forum. :flower::)

Posted
Kαλησπέρα,

τελικά ποιο τροφοδοτικο αγόρασες; Τσιμπησε το Tagan ή το coolermaster;

Με ενδιαφέρει το Silent pro 700 και να το έχεις αγοράσει και μπορεις να μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου θα ήταν πολυ χρήσιμο!

Αυτο που με απασχολει περισσότερο ειναι ο θόρυβος, να ειναι πραγματικα αθόρυβο γιατί σε review του pcw το βγάλανε θορυβώδες και μου προκάλεσε εντύπωση!

Επισης με την τιμούλα του ειναι ψιλοδράμα...εχει τσιμπήσει με το ευρώ που επεσε σε σχέση με το δολλάριο κανα 15αρι με 20αρι ευρω :S :cry:

Το coolermaster πείρα.Απλά δν το ακούω είναι τελείως αθόρυβο παρόλο που εχω το κουτί σε επιπλο:spell:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.