Jump to content

johncsj

Premium Members
  • Posts

    358
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About johncsj

  • Γενέθλια 24/08/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Χανιά
  • Ενδιαφέροντα
    PC
  • Επάγγελμα
    Μαθητής (λέμε τώρα...)

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

johncsj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. johncsj

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Τρελή προσφορά!!! Τρέξτε να προλάβετε!!!
  2. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Σήμερα με έπιασε ένα παλιμπαιδισμός και πήγα και αγόρασα εκείνα τα καραμελάκια που έπαιρνα στο νήπειο!!! Και παρατήρησα το εξής:
  3. johncsj

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Να 'σαι καλά DJD, ευχαριστώ. Και έχει και καλή τιμούλα από ό,τι βλέπω. Ελπίζω να τον αγοράσω σύντομα. Έγινε bookmarked πάντως. Υγ: (Δεν είδα αν σε ξαναρώτησε κανείς από πάνω) Θυμάσαι πόσες μέρες έκανε να έρθει περίπου?
  4. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Καμία σχέση το ένα είδος βίντεο που συγκρίνεις με το άλλο. Εκεί το βίντεο είναι ο αυτοσκοπός... όχι ο πρωταγωνιστής!!! Αν δεις (όπως και εδώ βέβαια) μέσα σε 12 ώρες έχει γεμίσει το ίντερνετ βίντεο της, φώτο της κλπ κλπ. Έχεις δει σε όλα αυτά τα βίντεο που λες τα "θύματα" να γίνονται "διάσημοι" έστω και στο internet? Και επειδή (μεταξύ μας τώρα) σα λαός δεν πολυφημιζόμαστε και για τη διακριτικότητά μας, σκέψου τώρα όποιο 14χρονο - 20χρονο που τη βλέπει στο δρόμο πως θα αντιδράει. Δεν ξέρω για σένα, αλλά επειδή εγώ είχα κολλητό παλιά που είχε πάρει μέρος σε "αστείο" βίντεο χωρίς τη θέλησή του μάλιστα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν κοιμόταν για ολόκληρα βράδια γιατί ο κάθε "εξυπνάκιας" τον έπαιρνε ακόμα και στο τηλέφωνο για να τον σχολιάσει (και κάποιος "φίλος" του παιδιού το έδινε από εδώ και από 'κει για να σπάει πλάκα!!!). Sorry κίολας (θα το ξαναπώ) αλλά θα ήταν λιγότερο αστείο αν έκρυβαν το πρόσωπο της κοπέλας καθώς και το όνομά της??? Τέλος το offtopic για μένα, σταματάω εδώ.
  5. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Πείτε με συντηρητικό, πείτε με όπως θέλετε, αλλά: Αστείο είναι... αλλά και πολύ χαζό (κατά τη γνώμη μου) να γράφουν όνομα και να μη θολώνουν το πρόσωπο της κοπέλας. :...:
  6. johncsj

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Μπορείς φίλε DJD να κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ! Το μικρό φακό να ρίχνει ευθεία για να σε βλέπουν, και το μεγάλο να ρίχνει κάτω για να βλέπεις που πηγαίνεις, αν οδηγάς βράδια σε "offroad" διαδρομές μην πατήσεις καμιά τσιτούλα και ξεμείνεις από λάστιχο. Αυτά... Υγ: Το φακό τον μεγάλο από που τον πήρες? Μπορείς να μου δώσεις λινκ? Τον θέλω για το αμάξι για καλό και για κακό μην ξεμείνω από λάστιχο κάνα βράδυ.
  7. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    1 τρισεκατομμύριο likes??? Μάλλον κάποιοι ξεκίνησαν το "πανηγύρι" με την κάνναβη πριν βγουν τα αποτελέσματα!!!
  8. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Δεν είπα ότι ήταν hardcore trolling, πετυχημένο ήταν όμως!!! :baby: Α... και μη μου πολυπάτε κόντρα, γιατί θα ανεβάσω κανένα καμένο τύπου "Ο Μπιν ας Μένιος τραβέλια ονειρεύεται" πάλι και θα τρέχετε να κρυφτείτε βραδυάτικα!!!
  9. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Δεν άντεξα... άρχισα το τρολλάρισμα στο fb νυχτιάτικα!!!
  10. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Φιλαράκι... τι καπνίζεις να το δοκιμάσουμε κι εμείς ναουμ!!! :hehe:
  11. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Ρε παιδιά να πω κάτι τραγελαφικό??? Δεν είναι ΙΔΙΑ η Ελένη Λουκά στα νιάτα της??? :hehe:
  12. johncsj

    Show your desktop

    Ε να δώσω και εγώ το desktop μου ως λίγο πιο "ποιοτικός" αμαξολάγνος!!!
  13. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Σε μια σπηλιά, κάπου στο Αφγανιστάν ένας άντρας με μακρυά γενειάδα, ξυπνάει βγάζοντας μια τρομερή κραυγή από τον ύπνο! Ένας φρουρός με καλάσνικοφ στα χέρια μπαίνει στο δωμάτιο του ανήσυχος. - Άρχοντα Λάντεν, φωτεινέ ηγέτη της επανάστασης και δοξασμένε ήλιε της τζιχαντ! Τι έπαθες για το όνομα του Θεού!!! ο άντρας ανακάθεται στο φτωχικό κρεβάτι του καταιδρωμένος. Ειχε αρχίσει να συνέρχεται από τον εφιάλτη.. - Είδα ένα πολύ παράξενο όνειρο Χασάν... Ήμουν σε μια παράξενη χώρα και με λέγαν Μένιο!!! Ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια πολύ σημαντική βομβιστική ενέργεια. Όμως οι άντρες μου αντί να πάρουν τα όπλα για επιθεώρηση, να βάλουν τα εκρηκτικά στις τσάντες και να προσευχηθούν, άρχισαν να βάφονται με κάτι περίεργα κραγιόνια και φόρεσαν κάτι δικτυωτές κάλτσες και πόλυ κοντούς χιτώνες!!!!! - Δεν είναι τίποτα αφέντη Λάντεν. καμάρι του Ισλάμ και θεόπνευστε καθοδηγητή μας... Είναι φυσικό...
  14. johncsj

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Ροπή κινητήρα turbo diesel η γάτα έτσι??? Όχι λ@μ@κιες!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.