Jump to content



Ψηφιακη εως 150 ευρω-Προτασεις


Recommended Posts

χωρις να μαι NTGΗς στην φωτογραφια πηρα μια Sony DSC S730 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.Για σενα προτεινω την W120 που εχει 8 ΜΡ,ενσωματωμενη ανθεκτικη μπαταρια και καλυτερη ποιοτητα.Αυτα που μαρεσουν πολυ ειναι

1)μπορεις να τραβηξεις βιντεο μεχρι 10λεπτα

2)αν και ακριβη,πολυ γρηγορη καρτα αποθηκευσης,οποτε οταν τραβας ποζες την μια μετα την αλλη βολευει παρα μα παρα πολυ αυτο

3)πανευκολα μενου κλπ,πρεπει νασαι πολυ βουρλο για να μην τα καταλαβεις

γυρω 100 ευρω την ειχα παρει και αλλα 20 η καρτα.

Link to comment
Share on other sites

H πιο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη σε αυτη τη κατηγορια ειναι η canon 590is.

Aπο full auto σε full manual(οποτε και οταν θελησεις) με viewfinder και μεγαλη αυτονομια (για τα δεδομενα..των compact).Αρκετα καλη απο ολες τις αποψεις.

Αν και βγηκε και η Α2000(αντικαταστατης της 720is) is σαν πιο μοντερνο σχεδιο (η 590 ειναι λιγο bulky αλλα οχι μεγαλη) αφαιρεσαν και καποιες απο τις ρυθμισεις που ειχε η 590 μαζι με το viefinder.

Παρολα αυτα εχει μεγαλυτερη και καλυτερη ο8ονη (3" vs 2,5" / 256Κ vs 115K colors) και αυτονομια ακομα καλυτερη (500 vs 460 κατα cipa)

Περιπου παρομοια λυση ειναι και η panasonic lz8 .Exta bonus (:)) το οτι τραβα βιντεακια σε 848χ480@30φπς

Απο sony σε αυτη τη κατηγορια 8α επελεγα την w150 που ειναι λιγο καλυτερη -ηλεκτρονικα- εξοπλισμενη και με αλλο φακο (30-150mm vs 32-128mm) χωρις να ζηταει πολλα παραπανω.

Μεγαλυτερη οθονη (2,7 vs 2,5 230K vs 115) και αρκετα καλη αυτονομια (400 vs 370).Το καλο ειναι οτι μενεις και εντος budget.

Τελος, τρελλο finding η nikon L18.:p

Δεν κανεις το παραμικρο..ενα κουμπακι πατας αλλα το αποτελεσμα ειναι απροσδοκητα καλο για τα 77Ε που ζηταει.

Για δωρακι σε καποιον που δεν ξερει/θελει να ασχοληθει με τη φωτογραφια (τεχνικα περισσοτερο) καλη περιπτωση.

Με το "υπερογκο" ποσο αυτο των 77Ε παιρνεις εκτων των αλλων 3" οθονη 230Κ και αυτονομια 650 φωτος κατα cipa.Aυτο και αν ειναι εντυπωσιακο.

Επαναλαμβανω το αποτελεσμα μονο για 77Ε μηχανη δε μοιαζει.

(Ισως να μην αφορα την επικειμενη αγορα σου αλλα εξεπλάγην ευχαριστα με το μοντελακι αυτο,Καλο ειναι να το εχουν στα υποψιν τους οσοι ψαχνουν extra low budget μηχανη.)

Εδιτ

Υ.Γ

Τιμες κλπ δεν βαζω μιας και απο οτι ειδα παιζει να βρεις σαν προσφορα πιο φτηνα σε καποιο μεγαλο μαγαζι.(βλεπε ixus 860 is @130)

(εξαιρεση η νικον που με εντυπωσιασε)

Link to comment
Share on other sites

προς αποφυγην παρεξηγησεων δεν εχει αποκλειστικα μονο ενα κουμπακι..αλλα οποιος νομιζει οτι 8α παιζει με προταιρεοτητα διαφραγματος/κλειστρου θα ρυθμιζει iso/wb κλπ πλαναται πλανην οικτραν.

Ενα μενου το εχει παντως,απο οτι ειδα παιζεις μαλλον και με Εv οποτε κομπλε :D

Συνισταται για τετοιες περιπτωσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επειδη ειμαι λιγακι ασχετος απο ψηφιακες και σκεφτομαι να τσιμπησω μια για απλη καθημερινη χρηση, ειδα σε γνωστο καταστημα την sony cybershot W125 σε προσφορα(150ευρο με θηκη). Σε σχεση με την W120 ή την W150 αξιζει?

Link to comment
Share on other sites

Βασικα καλησπερα... επειδη κ γω εχω ενα πιστοτικο απ το πλαισιο κ ειμαι εξωφρενικα ασχετοσ με τη φωτογραφια θα μπορουσατε να μου προτεινεται κ μενα μια φωτογραφικη μηχανη που να την εχει το πλαισιο. Κοιταξα για την L18 αλλα δεν την εχει :( . Η l16 τι λεει? Κατι αλλο ετσι φτηνο μεχρι 100ε για τον φτωχο τον nooba?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.