Jump to content



format και μετα.....?


απιστευτος

Recommended Posts

Εχω windows xp και θα κανω format τωρα......και σκεφτομαι να βαλω τα windows 2003 standard edition(πιο αξιοπιστο λειτουργικο καλυτερη δικτυωση κλπ κλπ)!!!να το κανω η να βαλω τα xp παλι μη εχω προβλημα ασυμβατοτητας????σημειωτεον οτι το pc εκτος απ τις καθιερωμενες δουλειες ενος φοιτητη πληροφορικης(programming,εργασιες κλπ κλπ) θελω να παιζει και παιχνιδια......λοιπον τι λετε?????

Link to comment
Share on other sites

Τα 2003 είναι νεότερα από τα ΧΡ, Jason. Έχουν πιο καινούριο πυρήνα.

Απίστευτε, τα 2003 μετά την εγκατάσταση είναι όπως λέει το όνομά τους: έκδοση server. Για να λειτουργήσουν "σωστά" (να έχεις ήχο, δυνατότητες multimedia, θέματα, κλπ κλπ) θα πρέπει να τα παραμετροποιήσεις. Έχει πολλούς οδηγούς στο ίντερνετ, αλλά δε νομίζω να υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Τα είχα δοκιμάσει παλαιότερα και τελικά γύρισα στα ΧΡ. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην καθημερινή χρήση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.