Jump to content



Striker II Exrteme Overclock & Setup Question


ExeliktikoS

Recommended Posts

3 ερωτησούλες στα μπαμ μπαμ

1.Όταν κάνεις OC αυξάνεις το FSB μέχρι να κρασάρει και τότε αυξάνεις την τάση κλπκλπ...Οκ το ξέρουμε.Η ερώτηση είναι , σε μητρικές οπου υπάρχει η επιλογή του [Auto] σε πολλά settings και συγκεκριμένα σε αυτό που μας ενδιαφέρει το ρεύμα δλδ , θέτωντας το Vcore σε auto στην ουσία παίζουμε μόνο με το FSB ? Και συγκεκριμένα με την strikerII βάζουμε πχ μνήμες και fsb σε unlinked , ρευμα στο auto και απο εκεί και πέρα αυξάνουμε το FSB στο θεο μέχρι να υπάρξει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες?

2.Εχω τις Patriot Viper που με βάση τον κατασκευαστή είναι στα 1866Mhz με 8-8-8-24 και στα 1.9 V

Στο παλιο μου Mobo , ένα Zotac 790i , οι ρυθμίσεις την μνήμης ήταν ίδιες με του κατασκευαστή και ήταν όλα οκ.

Στο STriker II extreme όμως με τις ρυθμίσεις του CPU στις μαμίσιες , οι μνήμες όταν τις βάλω στα 1866 με τα παραπάνω timings , και με το κατάλληλο ρευμα το σύστημα δεν bootarei. Οι ρυθμίσεις στις οποίες βρίσκονταν όταν παρέλαβα το pc ήταν στα 1066 με 7-7-7-20 . Στην πράξη με τις νέες ρυθμίσεις παίζει καλύτερα απο το παλιό μου σύστημα αλλα γιατι στην περίπτωση μου , το mobo δεν την παλέυει με τις εργοστασιακές της μνήμης???

3.Και έτσι μου δημιουργείτε και ενα 3το ερώτημα. Στις μνήμες είναι καλύτερο να έχεις μεγαλύτερη Συχνότητα ή χαμηλότερους χρονισμούς ώστε αυτές να θεωρούνται ''πιο γρήγορες'' ή ''καλύτερες''?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.