Jump to content



προβλημα με pc


christaras

Recommended Posts

:TD:

το pc ειναι ενος φιλου εχει τα εξης q9300, asus p5k (τελευταιο βιος),2gb ram ocz 1066,ati 3850,χρ sp2proff και υπαρχουν τα παρακατω προβληματα.

1) μετα απο προσπαθεια να περαστουν καινουργιοι drivers για την καρτα γραφικων υπολογιστης αφου μπουταρη δεν αναβει η οθονη.ξαναπερναω τους παλιους και μου βγαζει η εγκατασταση απετυχε (080040707)?????

2)ο υπολογιστης παει παρα πολυ αργα ενω ο cpu δεν δουλευει ουτε με 20% (οχι παντα με 20 απλα εννοω οτι καθυστερει σε οτι και αν κανει)

3)αν αλλαχτουν οι μνημες με ιδιας χωρητ και ταχυτητας σε εναν υπολογιστη υπαρχει προβλημα??

παιδια οποιος μπορει και ξερει ας βοηθησει

Link to comment
Share on other sites

1) Κάνε επαναφορά στο σημείο που έκανες εγκατάσταση τους drivers

2) Με το 1 ίσως λυθεί και αυτό, αν όχι, κάνε disk cleanup-defragment

3) Ίσως να σου πετάξει καμμια BSOD. (Εφόσον μπορείς να ξανακάνεις εγκατάσταση, αφού πάρεις backup δεν τίθεται θέμα). Αν οι νεες μνημες έχουν τα ίδια timings είναι πιθανό να μην έχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

αν του κανω restore θα εχω προβλημα που εχω αλλο bios στη μητρικη απο οτι πριν??? ευχαριστω που απαντησες μπαμ:banging:

Αν κάνεις restore στα windows τι πρόβλημα θα έχεις με το bios?Το ένα είναι hdd και το άλλο atmel flash chip.Τα win δεν επηρεάζουν το bios εκτός και αν το πειράξεις με κάποιο utility της μητρικής

Χμμμ...

1.Τελευταίο .net framework έχεις βάλει?

Link to comment
Share on other sites

λυθηκε με restore αλλα αυτο παραμενει 2)ο υπολογιστης παει παρα πολυ αργα ενω ο cpu δεν δουλευει ουτε με 20% (οχι παντα με 20 απλα εννοω οτι καθυστερει σε οτι και αν κανει). ρε παιδια οποιος ξερει και μπορει ας βοηθησει

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου

1/Κάνε Default το Bios (Όχι Optimized Settings).

2/Γνώμη μου να εγκαθηστάς απο δώ και στο εξής έναν Uninstaller στο σύστημα σου για να μπορείς να αφαιρείς προγράμματα σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην χρειάζεται να παρεμβαίνεις στο μητρώο των Windows.(Άν και το έλυσες με την Επαναφορά Συστήματος).

3/Έψαξες καθόλου στο διαδίκτυο για τελευταίους οδηγούς της κάρτας γραφικών και γενικά του συστήματος σου;

4/Η Θερμοκρασία του Επεξεργαστή;Σε τί τιμές βρίσκεται;Πόσους βαθμούς Κελσίου;Ξεκούμπωσε το Socket και δές την θερμοαγώγιμη εάν είναι εντάξει και εαν ακουμπάει σωστά η Ψύκτρα.

5/Είναι φρεσκοφορμαρισμένος ο σκληρός δίσκος ; Έχεις βάλει πρόσφατα τα Windows ;

Είναι Δοκιμασμένα τα συγκεκριμένα και σε άλλο PC ;(Αυτό πηγαίνει εάν είναι πειρατικά σαφώς)

6/Κατέβασε τα Tune Up Utilities (είναι Trial 30 Ημερών) και τσέκαρε το σύστημα.Είναι εργαλεία συστήματος.Ψάξε στο Google.Περιέχει διαχείρηση μνήμης , Defragment , Checkdisk κ.λ.π..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.