Jump to content



AMD Fusion Game Util σε Intel CPUs


neuromancer

Recommended Posts

Το AMD Fusion for Gaming είναι ένα λογισμικό της AMD που με το πάτημα ενός κουμπιού "ετοιμάζει" το PC για gaming. Η εφαρμογή κλείνει αχρείαστα (για το gaming) services, βελτιώνει την απόδοση των δίσκων, μέχρι και o/c κάνει σε GPU και CPU. (δεν τα λέω εγώ - η AMD τα λέει).

Μέχρι πρόσφατα λοιπόν το tool αυτό έτρεχε μόνο σε PCs με AMD CPU. Στην ακόλουθη σελίδα υπάρχει ένα workaround (hack) για να τρέχει και σε Intel based PCs. To hack απλά κάνει το λογισμικό να νομίζει ότι τρέχει σε AMD CPU. Τα υπόλοιπα (βάσει αρθρου) φαίνεται ότι δουλεύουν ok.

Περισσότερα εδώ: http://www.tomshardware.com/news/AMD-Fusion-Game-Utility-Intel,6883.html

Link to comment
Share on other sites

Δε διαφωνώ - απλά μερικοί δεν το κατέχουν το sport και ίσως θέλουν κάτι πιο εύκολο.

Προσωπικά bootάρω XP με 27 services (και αναφαίρομαι σε βαριά εγκατάσταση με διπλούς database/web servers κτλ κτλ). Στα vista του laptop όμως δεν αφιέρωσα χρόνο και bootάρει με 68 services (OMG!) καθώς θέλει service και η "κουτσή Μαρία" (το mouse, το touchpad, το power monagement της Toshiba, το scanner του ασύρματου, κτλ κτλ...... Βέβαια καλύτερα 68 από 90τόσα που είχε στην αρχή και σίγουρα θα σηκώνει περισσότερο - ποιος ασχολείται όμως...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.