Jump to content



Applestore στην Θεσσαλονίκη


Dr.Paneas

Recommended Posts

Την Τρίτη 03/01/2012 και ώρα 6 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια του πρώτου Apple Store στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Να είστε όλοι εκεί για να αγοράσουμε παρέα τις αγαπημένες μας συσκευές!!! -- πηρα iPAD :D

Σοβαρά τώρα. Ανοίγει Apple Store στη Θεσσαλονίκη. Αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Στην Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν υπήρχε και ποτέ δεν θα υπάρξει επίσημο κατάστημα της Apple.ΟΛΟΙ είναι resellers και επίσημος αντιπρόσωπος είναι η rainbow(που εδώ και 3-4 χρόνια έγινε isquare) όχι μόνο για hardware(συσκευές) αλλά και για software(Ελληνικός ορθογράφος,Ελληνικές εκδόσεις των λειτουργικών κτλ)

Link to comment
Share on other sites

Όχι δε μπορείς. Τα apple stores πάνε πακέτο με τη χώρα. Δεν υπάρχει των ΗΠΑ μόνο. Η γερμανοί παραγγέλνουν απ' το γερμανικό, οι άγγλοι απ' το αγγλικό και οι έλληνες από γνωστούς στην Αμερική.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν site τα οποία σου παρέχουν (με κόστος γύρω στα 20 ευρω το μήνα) διεύθυνση στην Αμερική/Αγγλία(πχ myukmail.com) κτλ .βαζεις αυτήν την διεύθυνση στην φόρμα παραγγελίας και το στέλνει η apple εκει.απο εκει η εταιρία που έχεις κάνει την συνδρομή για την διεύθυνση μπορει να στο στείλει σε όλο τον κόσμο.με το ρίσκο πάντα του τελωνειου αν είναι απο χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης,και κατα συνέπεια είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σου βγει τελικά στην καλύτερη περίπτωση στα ίδια λεφτα απο ότι αν το επαιρνες απο εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.