Jump to content



Ερωτησεις σχετικα με JSwing


glompos21

Recommended Posts

Εχώ ενα JFrame με BorderLayout και εχώ ενα JPanel στο CENTER. Όταν πατάω ενα κουμπί θέλω να αντικαθιστώ αυτο το JPanel με ένα αλλό. Μια ιδέα που έχω ειναι να κανω το παλιό JPanel setVisible(false) και να δημιουργό ενα καινούργιο JPanel στην θέση του, αλλά αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό προγραματιστικα. Καμία ιδέα ???

Link to comment
Share on other sites

Ή αυτό που λες ή το ίδιο πράγμα με ένα καινούριο frame, να κάνεις setVisible(false) το παλιό και .show το καινούριο. Επίσης, μπορείς να προσθέσεις διαφορετικά αντικείμενα στο ίδιο panel και να μην τα έχεις visible, και να τα κάνεις visible όταν πατάς το κουμπί. Όλα μια χαρά είναι προγραμματιστικά. :)

Link to comment
Share on other sites

Οκ αλλά το παλίο JPanel δεν θα διαγράφει απο την μνήμη. Εγώ θέλω να το διαγράψω.

Κάντο remove() από το αρχικό Container (δηλ. το JFrame) και διέγραψε όσα references υπάρχουν για το JPanel οπότε αυτό θα είναι υποψήφιο για Garbage Collection.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.