Jump to content



αναβαθμιση


christaras

Recommended Posts

αποφασισα να αποχωριστω cpu,mb,ram και να παω στα παρακατω.καθε γνωμη ευπροσδεκτη,το υπολοιπο συστημα ειναι στην υπογραφη μου.

Asus Rampage 2 Xtreme

Corsair 3GB DDR3-1600

I7-920

Link to comment
Share on other sites

Θα πρότεινα να αφήσεις την REII, όχι ότι δεν είναι καλή , αλλά υπάρχουν και άλλες μητρικές πολύ πιο φθηνές οι οποίες κάνουν εξίσου καλή δουλειά, εκτός και αν ασχολήσε με το o/c, αλλά όχι σε επίπεδα stable 24/7...Με τα λεφτά που θα κέρδιζες θα πρότεινα να πάρεις κάποιον ssd.

Link to comment
Share on other sites

και ποια η γνωμη σου για την re2?

Είχα ακούσει διάφορα για την REII, ότι ίσως αντιμετωπίσω προβλήματα, ακόμα δεν έχει ένα σοβαρό bios και άλλα συναφή...Να σου πω την αλήθεια μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Πάντως για το όσο πιο ψηλά γίνετε με αέρα πιστεύω σε καλύπτει η Ρ6Τ.

Link to comment
Share on other sites

ναι φιλε μου τα εστησα μια χαρα παει παιζω crysis και cpu χρησιμ 12% πριν με τον 2πυρ ε6600 ημουν 100%.τωρα με τις θερμοκρασιες στα 3.6 με 1.192ν εχω 42 idle και με stress 100% εχω περιπου 64-68 με everest και core temp.το θερμικο του οριο δεν ξερω πιο ειναι ομως....το hardware monitor το τελευταιο μου δειχνει 10 βαθμους κατω.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.