Jump to content



RMA σε 2 ανεμιστηρες.


le_bron

Recommended Posts

Καλησπερα 2 ερωτησουλες εχω για σημερα:hmm:...

1. Εχω το NZXT Tempest. O ενας ανεμιστηρας ομως δε λειτουργει πλεον. Ισχυει κανονικα η αντικατασταση? Περιλαμβανεται στην εγγυηση του κουτιου? Αν παω e-shop θα μου τον αλλαξουν με ενα ιδιο? Που θα βρουν τετοιο, αφου ειναι του κουτιου?

2. Εχω την Xigmatek HTD s1283. Αγορασμενη απο πλαισιο. Στο site του πλαισιου ομως λεει οτι ο ανεμιστηρας της δουλευει 1000-2200 στροφες. Προφανως εχουν κανει λαθος γιατι εμενα δουλευει στις 1500, οπως λεει και στο site της Xigmatek. Αρα δεν βγαζει 100 cfm οπως λεει στο πλαισιο αλλα προφανως λιγοτερα. Αν τους πω οτι εγω επελεξα αυτην την ψυκτρα, και για τις επιδοσεις του ανεμιστηρα της θα δεχτουν να μου αλλαξουν μονο τον ανεμιστηρα? Το ξερω οτι ειναι λιγο γυφτικο αλλα ψαχνομαι για καινουριους χρωματιστους ανεμιστηρες, και δεν βρισκω το λογο να μην κοψω και καποια χρηματα η με τα λεφτα που θα δωσω να παρω κατι καλυτερο. Τι λετε να κανω???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.