Jump to content

le_bron

Premium Members
  • Posts

    94
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About le_bron

  • Γενέθλια 19/06/1988

le_bron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. le_bron

    Δείξτε το κουτί σας...

    To uv δε φωτιζει καθολου απο μονο του ειναι σαν να μην υπαρχει πρεπει να εχεις κομματια uv-reflectable μεσα. Το δικο μου ρε παιδια πως σας φανηκε κανενας δε μου ειπε!
  2. le_bron

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ειπα να πρωτοτυπησω και αντι για φωτο να ανεβασω video. Πολλες ιδεες πηρα και απο τον μετρ του ειδους Jason, μιας και εχουμε το ιδιο κουτι. Καθε σχολιο ευπροσδεκτο. Πως σας φαινεται?
  3. Τελικα τι εγινε με σας? Εγω εχω παραγγειλει full υδροψυξη και ειναι σε International Dispatch απο τις 10 του μηνα. Για τελωνειο να μην το συζηταω καν οτι θα πληρωσω ε? Ems 8 κιλα δεμα με δηλωμενη αξια 100 us. (gift)
  4. le_bron

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ε να φορεσουμε και λιγο τα χρωματα της Ατι... Φιλε πιο πανω το κουτι εχει τρυπουλες στον πατο. Τι εννοεις, να ανοιξω πιο μεγαλες?
  5. le_bron

    Δείξτε το κουτί σας...

    Να και το Armor μου . Σχολιαστε...
  6. le_bron

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    H pro clockarei καλυτερα απο την απλη? Και γενικα clockarei καλυτερα απο την P5Q? Αξιζουν τα 30 ευρω για την προ για κλοκαρισμα με στοκ ψυκτρα??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.