Jump to content



Βοήθεια για μητρική


killjoy

Recommended Posts

Την P6T6!

Η bloodrage είναι για o/c θα έλεγα,συν ότι έχει και μόνο 3 slots για ram,που το βρίσκω μεγάλο μείων.

Ένα σχετικά μεγάλο μείων,το έχει και η P6T6 που δεν έχει pci πάντως...

Πάντως προσωπικά θα κοιτούσα και λίγο την EVGA X58 (ή την rampage ΙΙ extreme),γιατί είναι η καλύτερη evga που υπάρχει,και επίσης είναι κάπως πιο normal από πλευρά slots και τέτοια.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στο σύστημα που θα φτιάξω το πασχα, θα προτιμήσω την ASUS P6T6 revolution για μητρική.. Μου φένεται η καλύτερη επιλογή... Αν και λίγο ακριβή...:jump1::jump1:

Link to comment
Share on other sites

H P6Τ6 συν του ότι δεν έχει pci, δεν έχει και υποδοχή για ΙDE δίσκο, cdrom και οτιδήποτε που καταλήγει σε IDE.Tην ΒloodRage την έχω τώρα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, βέβαια έχει μόνο 3 θέσεις για μνήμες, αλλά τα κιτάκια που βγαίνουν τώρα είναι είτε 3x1gb είτε 3x2gb οπότε δεν έχεις πρόβλημα, εκτός και αν έχεις άλλες ddr-3 μνήμες που θες να χρησιμοποιήσεις.Στη θέση σου θα επέλεγα μια P6T, που έχει από όλα και είναι και πολύ σταθερή...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.