Jump to content



Laptop & LCD 32''


blacksunart

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να αποφασίσω σε αγορά των παραπάνω γιατί έχω μπερδευτεί αρκετά και δεν μπορώ να αποφασίσω. Θα ήθελα να μου προτείνεται Lapto Και Lcd 32'' τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 1000 με 1100 ευρώπουλα. απλά να σας πω πως έχω έναν σταθερό και έχω βαρεθεί να είμαι καρφομένος σε μια καρέκλα... θέλω αλλαγή :worship: και σκέφτηκα να πάρω ένα φορητο που να έχει hdmi ωστε να το συνδέω με την lcd και να απολαμβάνω ταινίες και τα συναφή αλλα να κάνω και καμια δουλειά καλύτερα, να βλέπω και να tutorial πιο ανετα και να είμαι και στο κρεβάτι ανετα. μόνο που θα ήθελα να έχει δική του κάρτα γραφικών πχ 9600gt που βλέπω είναι αρκετά καλή με δική της μνήμη. και η lcd να έχει full hdmi ωστε να μπορώ να δουλεύω σε 1080. αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για αυτό που σκέφτηκα? περιμένω προτάσεις και σας ευχαριστώ πολυ.:flower:

Link to comment
Share on other sites

Στα λεφτα που διαθετεις λιγες ειναι οι επιλογες σου.

Για τηλεοραση full hd δες αυτην και για laptop δες αυτο το lenovo(δεν εχει hmdi out,η συνδεση με την οθονη θα γινεται αναλογικα με D-Sub).

Για laptop με 9600gt ξεφευγουμε στα 1300-1400 ευρω στο συνολο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση. έχω βρεί επίσης το HDX 18 και το HDX 16 της HP που μάρεσαν αρκετά και δουλεύουνε και τα δυο σε 1080p και έχουνε HDMI και blueray για μετά. έτσι λέω να πάρω το laptop για αρχή και μετά αφού περάσει το πάσχα να πάρω και την τηλεόραση. πιστεύω πως θα είναι πιο σωστό. τι λες?:jump:

Link to comment
Share on other sites

Τωρα φιλε μου μας τα αλλαζεις ολα.

Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις μονο για laptop? Για τί ειδους χρηση το θελεις? Θα το μετακινεις συχνα?

Εγω παντως δεν θα σου προτεινα για κανεναν λογο 18ιντσο laptop και full hd οθονη.

Κατα τη γνωμη μου η ιδανικη αναλυση για laptop ειναι 1680x1050.

Link to comment
Share on other sites

στο carefour εχει προσφορα απο σημερα ενα fujitsu-siemens amilo laptop με bluray (!), hdmi, core2duo 2ghz, 3gb ram, 320gb hdd και nvidia 9300m 256mb. Το δινει 599 και με την αγορα του παιρνεις και μια δωροεπιταγη 200ε για αγορες απο carefour μεχρι τελος απριλιου. Αρα ειναι σαν 400 ευρω. Η καρτα του μπορει να μην ειναι 9600 αλλα ουτως η αλλως μην εχεις αυταπατες οτι θα παιξεις games με το laptop....αρκει που ειναι με αυτονομη μνημη και ειναι και της προκοπης δεν ειναι Intel onboard οποτε εχεις HD acceleration κλπ. Εχει και το hdmi που θες, απο επεξεργαστη και μνημη ειναι jet, και το Bluray αχρειαστο, αλλα εντυπωσιακο που το εχει σε αυτην την τιμη...

Οποτε αποψη μου παρε το παραπανω και εφοσον μπορεις τα 200 ευρω της δωροεπιταγης να τα ξοδεψεις σε αγορες που θα εκανες ουτως η αλλως μεχρι τοτε απο "supermarket" , μετα με 594 ευρω παρε την Samsung 32A656 απο e-shop. Ειναι απο τις καλυτερες 32αρες, εχει το 1080p που θες και η τιμη που εχει πιασει πλεον ειναι μια χαρα. Συνολο με 994 ευρω κανεις αυτο που θες. Αν τυχον δε μπορεις να ξοδεψεις τα 200 ευρω της δωροεπιταγης αλλιως, τοτε δες σε τι τιμη εχει το carrefour αυτη τη samsung (φοβαμαι ομως οτι θα την εχει προς τα 700) ή βρες καποια αλλη 32" 1080p που να την εχει σε ρεαλιστικη τιμη κοντα στον ανταγωνισμο και ξοδεψε εκει την επιταγη για να σου ερθει παλι περιπου στα 1000-1050 ευρω.

Επισης εχε υποψην σου οτι υπαρχει σε 32" 1080p και η ολοκαινουρια lg 32LH3000 στα 499 (τιμη που καταργει καθε νοημα στο να παρεις την 32lg5700 που προτεινε ο φιλος παραπανω και ειανι περσινο μοντελο) οποτε μπορεις να γλιτωσεις ενα 100αρικο εκει σε σχεση με τη samsung (ωστοσο προτιμω την 32A656 και ας ειναι ακριβοτερη) και επισης αν θες να ανεβεις σε μεγεθος, παντα υπαρχουν επιλογες σε 40-42" με γυρω στα 700 ευρω (42LG5000, 40A557, 40A536, 40L4000) που δεν ειναι οτι καλυτερο βεβαια, αλλα για τη χρηση σου θα κανουν τη δουλεια τους...

Link to comment
Share on other sites

Χίλια ευχαριστώ παιδιά :jump1: οπότε θα πάω μια βολτούλα από εκεί να τα δω και αποφασίζω. Απλά όταν βλέπεις κάτι ωραίο σε πιάνει κάτι να θέλεις να το αγοράσεις μιλάω για το HDX 18 και 16 γιατί μου φαίνεται πως είναι αρκετά καλά. τέλος πάντων. απλά έλεγα να δώσω αυτά τα λεφτά και να πάρω 2 πράγματα και να είμαι λίγο συγκρατημένος :yes4:

Να δώσω 1200 ευρώ με δόσεις δεν έχω πρόβλημα αλλα κανα 1000 μετρητά δε με χαλάει, αλλα απ ότι βλέπω θα δω to fujitsu-siemens και αν μου κάνει έκλεισε.;)

το άλλο είναι πως ασχολούμε και με photoshop corel illustrator επαγγελματικά και θέλω να το έχω μαζί μου συνήθως να βλέπω και tutorials και να παίζω καμια ταινία στο σαλόνι. αχχαχαχααχ τα θέλω όλα πάλι :to_pick_ones_nose3: σας ευχαριστώ πολύ i ll do my best.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.